Detaylar
Kim cevapladı?Elimde kullandığım 2 adet soundcore ürünü var, q45 almayı planlıyorum araştırdım ve dediğiniz problemi görmedim hiç. Elimdeki q30'da herkesin bahsettiği problem olan bazen mod değiştirmesi problemi dahil hiçbir problem yaşamadım. Aynı zamanda bir adet de select go 4 hoparlörüm var ve onda da bir problemim olmadı. Tek bir kişide mi gördünüz bu problemi yoksa bir sürü kişide mi vardıAnker SoundCore Space Q45 almayı düşünüyorum. Genel olarak baktığımda SoundCore'da sürekli bağlantı kopma problemi oluyormuş. Bu problemi yaşayan var mı? Oluyorsa neden oluyor.
erenvein
Uzman
Elimde kullandığım 2 adet Soundcore ürünü var, Q45 almayı planlıyorum araştırdım ve dediğiniz problemi görmedim hiç. Elimdeki Q30'da herkesin bahsettiği problem olan bazen mod değiştirmesi problemi dahil hiçbir problem yaşamadım. Aynı zamanda bir adet de select GO 4 hoparlörüm var ve onda da bir problemim olmadı. Tek bir kişide mi gördünüz bu problemi yoksa bir sürü kişide mi vardı.
Şikayetvar gibi sitelerde görmüştüm genel olarak bağlantı problemi yazınca bunlar çıkıyordu.
2 tane kullandım Q45. İkisinde de bağlantı ile alakalı bir problem yaşamadım. Yalnız menteşenin kenarındaki plastikler hiç sağlam değil. Cihazı bir önceki kırılan kulaklığım Razer Opus X sebebiyle inanılmaz temiz kullanmama rağmen biri paramparça oldu diğeri aynı yolda ilerliyor. Ben bu yüzden pek önermiyorum.
erenvein
Uzman
2 tane kullandım Q45. ikisinde de bağlantı ile alakalı bir problem yaşamadım. Yalnız menteşenin kenarındaki plastikler hiç sağlam değil. Cihazı bir önceki kırılan kulaklığım Razer opus X sebebiyle inanılmaz temiz kullanmama rağmen biri paramparça oldu diğeri aynı yolda ilerliyor. Ben bu yüzden pek önermiyorum.
Öneriniz var mı başka marka falan.
Güncel bilgim yok maalesef.
Ayrıca bugün pedin kenarı ayrıldı cihazdan. Yenisini alacağım gibi artık.
Yeni konular
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347