Gezegen5

Becerikli
Uzun yıllardır yabancı şarkı dinlerim. Bir ara bir şarkıda ya bunda ne anlatıyor diye bir çevirisine bakayım dedim ve .ex oyuncağı ile alakalı bir şarkıymış. Dedim kendi kendime senin yapacağın şarkıyı... diye.

Yine böyle 1 milyar izlenen bir şarkıyı dinledim. Sevgilisi ile cinsel ilişkisi gibi sözler içeriyordu. Şarkılardan soğudum, anlamadan dinleyince ne güzel geliyordu aslında 👽

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yıllardır yabancı şarkı dinlerim. Bir ara bir şarkıda ya bunda ne anlatıyor diye bir çevirisine bakayım dedim ve .ex oyuncağı ile alakalı bir şarkıymış. Dedim kendi kendime senin yapacağın şarkıyı... diye.

Yine böyle 1 milyar izlenen bir şarkıyı dinledim. Sevgilisi ile cinsel ilişkisi gibi sözler içeriyordu. Şarkılardan soğudum, anlamadan dinleyince ne güzel geliyordu aslında 👽
Hayır. Dinleyin gitsin. Ben de dinliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yabancı şarkıyı çoğunlukla sözleri için değil. Müzik güxelse sanatçı güzel giriş yapıyorsa felan dinlerim.

Değil, mesela ben Turabinin şarkısını dinlerken sözlerin anlamını bilmeden dinleyerek zevk alıyordum, sözlerini öğrendikten sonra daha çok zevk almaya başladım.