3-4 tane kıyafet alacağım ve haliyle fazla pahalı tutuyor. Bundan dolayı tek tek alayım dedim, 60 euro gibi bir fiyat çıktı ve mağazayla iletişime geçtiğimde şöyle bir dönüş aldım:

WhatsApp Image 2024-11-07 at 17.57.16.webp

Kontratımız olduğundan beri 30 euro limitinden etkilenmiyoruz diye bir mesaj içeriği var. Yönetmeliklere ve haberlere baktım da böyle bir şey göremedim. Güvenmeli miyim?

Sanmıyorum. Hiç görmedim böyle bir şey. Alın diye şanslarını deniyor olabirler iadeyle uğraşmayacağınızı düşündükleri için. Ben olsam uzak dururum.

Vardir oyle bir sey tabii ki. Yoksa insanlar laptop alamazlardi laptop fiyatlari 2 ye katlanirdi. Demek ki birileri bir sekilde dusuk vergiyle urun sokabiliyor ulkeye.

3-4 tane kıyafet alacağım ve haliyle fazla pahalı tutuyor. Bundan dolayı tek tek alayım dedim, 60 euro gibi bir fiyat çıktı ve mağazayla iletişime geçtiğimde şöyle bir dönüş aldım:

Eki Görüntüle 96644

Kontratımız olduğundan beri 30 euro limitinden etkilenmiyoruz diye bir mesaj içeriği var. Yönetmeliklere ve haberlere baktım da böyle bir şey göremedim. Güvenmeli miyim?

Satıcı ne kadar güvenilir onu bilemem ama ben de böyle almıştım. Fakat bende fiyatı 30 euro, 3 çekim aldılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vardir oyle bir şey tabii ki. Yoksa insanlar laptop alamazlardi laptop fiyatlari 2'ye katlanirdi. Demek ki birileri bir sekilde dusuk vergiyle ürün sokabiliyor ulkeye.

Hocam o işler daha farklı olabilir. Bahsettiğim basit bir kıyafet.

Satıcı ne kadar güvenilir onu bilemem ama ben de böyle almıştım. Fakat bende fiyatı 30 euro, 3 çekim aldılar.

90 euro olarak yine gümrükte işlem uygulanması gerekmez miydi?

Sanmıyorum. Hiç görmedim böyle bir şey. Alın diye şanslarını deniyor olabirler iadeyle uğraşmayacağınızı düşündükleri için. Ben olsam uzak dururum.

Hocam emin olamadım zaten. Alsam mı diye düşünüyorum sadece.

Son düzenleyen: Moderatör: