Türkçe Q ile yazı yazıyoruz. Ve farklı dil seçtiğimiz zaman klavyede o dile ait harfler çıkıyor. Mesela Türkçe Q klavye ile selam yazdığım zaman, seçtiğim dilde selam yazsın. Ama Deep'le gibi bir şey istemiyorum. Windows kullanıcısıyım. Buraya Türkçe Q klavye ile yazı yazıyorum. Aynı bunun gibi. Ben Türkçe Q klavye ile yazı yazarken karşı tarafa yazı gitsin istiyorum. Mesela İngilizce dilini seçtim. Türkçe Q klavyeden s-e-l-a-m yazdım. Onu hello şeklinde karşıya iletsin.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Bu tip bir araçla kelime kelime konuşacağınız için anlamsız cümleler ortaya çıkacağının farkında mısınız?
Mesela bu bir İngilizce cümle örneği.
kliibapz
Yetkin
Genel kullanım için DeepL'den daha pratik bir şey var mı bilmiyorum. Ctrl + c + c yapınca seçtiğin metni direkt çeviriyor, enter yapıp gönderiyorsun. Gboard gibi simultane çeviri yok diye biliyorum Windows'ta çalışan. Çünkü telefon klavyesi ve PC klavyesi aynı mantıkla çalışmıyor. Telefonu klavye olarak tanıtıp yapabilirsin veya Bluestacks ile yine haricen Gboard çalıştırabilirsin ama pratik olmaz.
Tam olarak hangi uygulama ile kullanacaksın onu söylersen belki özel çözümü vardır. Word, Outlook falan gibi.
Tam olarak hangi uygulama ile kullanacaksın onu söylersen belki özel çözümü vardır. Word, Outlook falan gibi.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Elektronik Philips Baristina espresso makinesi 9.024 TL!
- Fırsat Ekibi
-
-
-
Makine Çeviri Fears to Fathom Scratch Creek Türkçe yama
- Calypso Çeviri
-
-
-
Elektronik Segotep BeCool 120S ARGB siyah sıvı işlemci soğutucusu (LGA1700 uyumlu) 999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-