Bu müziklerini nereden buluyorsun ya? Sırrını versene, sanatçı radyosu deme sakın. :D Ben bulamıyorum...

Bu müziklerini nereden buluyorsun ya? Sırrını versene, sanatçı radyosu deme sakın. :D Ben bulamıyorum...

Bazıları önceden bildiğim müziklerdi hocam. O kaybolan hesabın içinde bundan onlarca vardı. Mesela bugün attığım avatar GIF'li müzik o hesaptaydı, nasıl olduysa karşıma çıktı listede.

Yani bazılarını Spotify bana öneriyor, bazılarını önceden biliyorum, bazılarını ise radyodan buluyorum.

En önemli şey ise, algoritma bana kalırsa. Nasıl müzik dinlersen öyle veya ona benzer müzikleri daha çok buluyorsun. Onun için de Spotify'ın senin için oluşturduğu listetelere bakabilirsin. Veya benim bu şarkılarımı kaydet onların üzerinden bul.

Heee en önemlisi de müziğin, zevkine uyması gerekiyor. ;) :D Yoksa yüzlerce buna benzer müzikler var.

Bazıları önceden bildiğim müziklerdi hocam. O kaybolan hesabın içinde bundan onlarca vardı. Mesela bugün attığım avatar GIF'li müzik o hesaptaydı, nasıl olduysa karşıma çıktı listede.

Yani bazılarını Spotify bana öneriyor, bazılarını önceden biliyorum, bazılarını ise radyodan buluyorum.

En önemli şey ise, algoritma bana kalırsa. Nasıl müzik dinlersen öyle veya ona benzer müzikleri daha çok buluyorsun. Onun için de Spotify'ın senin için oluşturduğu listelere bakabilirsin. Veya benim bu şarkılarımı kaydet onların üzerinden bul.

Heee en önemlisi de müziğin, zevkine uyması gerekiyor. ;) :D Yoksa yüzlerce buna benzer müzikler var.
Benim Spotify'ın karışık olduğunu biliyorsun ama. :D Sanatçının radyosu yine bir nebze iş görüyor. Genelde hoşuma gidenler farklı bir yerden tesadüfen karşıma çıkıyor veya sağdan soldan Shazamlıyorum.

Benim Spotify'ın karışık olduğunu biliyorsun ama. :D Sanatçının radyosu yine bir nebze iş görüyor. Genelde hoşuma gidenler farklı bir yerden tesadüfen karşıma çıkıyor veya sağdan soldan Shazamlıyorum.

Spotify benim dilimden anlıyor ya. :D Bak, YouTube Music, Deezer kullandım, hiçbiri memnun etmedi beni. Liste coğalsın da güzel oynatma listesi yapıp tutacağım bir köşede.

@Algos YT Music'i 1-2 yıl kullandım Spotify yine kendine çekti. :) Bu işi güzel yapıyor. SoundCloud'da bu iş de çok iyi bu arada.