Anneye A07 alınır mı?

namespace

Gelişen
Merhaba. Anneme A07 modelini almayı düşünüyorum. Telefonu sadece arama yapmak, WhatsApp üzerinden sesli ve görüntülü konuşmak, ara sıra fotoğraf/video çekmek ve nadiren YouTube'dan müzik dinlemek gibi temel işler için kullanacak. Sizce A07 bu kullanımlar için iş görür mü? Annem 2 - 2.5 yıldır A14 kullanıyor ancak telefon artık kasıyor, donuyor ve hoparlörü de pek iyi çalışmıyor. Bu şartlar altında A07 almak mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung olmak zorunda. Annem Samsung'a alışık. Bütçem de fazla değil. A07'nin nasıl farkı yok? Anlayamadım. Saygılar.

Samsung olmak zorunda. Annem Samsung'a alışık. Bütçem de fazla değil. A07'nin nasıl farkı yok? Anlayamadım. Saygılar.
Anladim. One UI'ye alisiksa en azindan A16 veya A17 almaya calisin. A07, Samsung'un girisin girisi bir telefonu. One UI agir bir yazilim oldugu icin giris seviye A model telefonlar zorlaniyor bu yazilima karsi.

Anladim. One UI'ye alisiksa en azindan A16 veya A17 almaya calisin. A07, Samsung'un girisin girisi bir telefonu. One UI agir bir yazilim oldugu icin giris seviye A model telefonlar zorlaniyor bu yazilima karsi.
Şu an 11.000 TL civarına 6 GB RAM'li A17 var. Üzerine biraz daha ekleyip 6 GB A26 da alabilirim. Bütçemi iyice zorlasam A36 bile olabilir ama o zaman bana hiç para kalmaz. Sizce annemin kullanımına göre A17 yeterli olur mu? Bir de A07 modeli giriş seviyesinin de girişiyse, Samsung 2025 çıkışlı böyle bir telefonu neden üretiyor ki? Anladığım kadarıyla artık klasik 'anne-baba telefonu' A0x serisi değil, A1x serisi oldu.

A17 5G alma imkanınız varsa A07'yi düşünmeyin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…