S23 Ultra'nın tek eksisi kavisli olduğu için kırılmaz cam tutmaması ve o kavis kısmına gelen ufak darbede camının kırılması. Bunun dışında mükemmel bir telefon 3 yıldır kullanıyorum.

Olur ekran koruyucu takmıyorum zaten, teşekkür ederim.

Samsung cihaz olarak S24 Ultra'yı deneyimlemiştim; şahsen mükemmel bir cihazdı. Eğer Android kullansaydım, S24 Ultra'yı veya bütçen dahilindeyse S23 Ultra'yı almanı net tavsiye ederim.

Maalesef iPhone bizi kendine köle ettiği için sattım ve iPhone'a geçtim ama gerçekten mükemmel cihazlar.

IPhone'da alabilirim fakat yok ya, benim kullanımıma uygun bir telefon değil yoksa performansı vs şahane ama işte.

S23+ kullanıyorum bunlar yüksek seviye amiral gemisi telefonlar teknoloji çok değişmediği sürece dikkatli kullanırsan uzun yıllar yeter.

Minimum 3 yıl kulanırım diye düşünüyorum, sonrasında belki ya S26 ya da S24 ultraya geçerim.

Bataryası ömürlük. 3 yıldır çok kötü bir şekilde kullanmama rağmen 96'yı yeni gördüm. Android'lerin bataryaları iPhone bataryaları gibi dandik değil :D

Takıntılı olduğum için 30 altına düşürmem, şarj olarak da 85 limitli kullanırım.

Tasarımını beğenmiyorum, bence onun dışında süper cihaz.

Bende tasarımını çok seviyorum ya, 5 yıl XA1 Ultra kullandım elime çok uygundu, böyle tuğla gibi telefonları çok seviyorum.

İyiymiş O, ben de Samsung cihazımda 4 sene sonra bataryayı dâhâ yeni değiştirdim.
Yan sanayi batarya dandik çıktı ama. 😂

Elimde ki 2 S9+'ın birisinin bataryası %65 diğeri %75 ona rağmen günü çıkarabiliyorlar yoğun kullanım olmazsa ya.

Kendini gerçekleştiren kehanet vermişim, aldım telefonu hahha.

Son düzenleme: