Arkadaşlar merhaba. Az önce Anonymous Çeviri ekibinin yaptığı Alan Wake 2 için çeviriyi kurdum. Kendi yazılımından kurdum. Bana phonzy.A!ML adında bir trojan uyarısı verdi. Ben de bir şey değildir diye onayladım ve yama kuruldu. Sizce korkmalı mıyım? Bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır?
Arkadaşlar merhaba. Az önce Anonymous Çeviri ekibinin yaptığı Alan Wake 2 için çeviriyi kurdum. Kendi yazılımından kurdum. Bana phonzy. A! ML adında bir trojan uyarısı verdi. Ben de bir şey değildir diye onayladım ve yama kuruldu. Sizce korkmalı mıyım? Bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır?
Arkadaşlar merhaba. Az önce Anonymous Çeviri ekibinin yaptığı Alan Wake 2 için çeviriyi kurdum. Kendi yazılımından kurdum. Bana phonzy.A!ML adında bir trojan uyarısı verdi. Ben de bir şey değildir diye onayladım ve yama kuruldu. Sizce korkmalı mıyım? Bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır?
Kanka o site'yi Bitdefender komple girmeye bile engelliyor 36-40 tane de false postive olacağını düşünmüyorum %100 virüslü bence geçende shadow of tomb raider tr yamasını indireyim dedim 40 tane false postive mi olur yönetici ile konuştum microsoft'la anlaşmaya falan filan gitmişler güya, 36 tane 'false positive' 0 olacakmış
Kanka o Site'yi BitDefender komple girmeye bile engelliyor 36-40 tane de false postive olacağını düşünmüyorum %100 virüslü bence geçende Shadow of Tomb Raider TR yamasını indireyim dedim 40 tane false postive mi olur yönetici ile konuştum Microsoft'la anlaşmaya falan filan gitmişler güya, 36 tane 'false positive' 0 olacakmış