Anonymous Çeviri'den indirilen yama trojan uyarısı veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crybeek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 585
  • Etiketler Etiketler
    trojan

crybeek

Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Az önce Anonymous Çeviri ekibinin yaptığı Alan Wake 2 için çeviriyi kurdum. Kendi yazılımından kurdum. Bana phonzy.A!ML adında bir trojan uyarısı verdi. Ben de bir şey değildir diye onayladım ve yama kuruldu. Sizce korkmalı mıyım? Bilgisayarıma virüs bulaşmış mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Youtubelerde var yamalar ve virüssüz sana attığım yamayı ben kullanıyorum virüs yok tertemiz zaten yamalar klasörün içine atılır kurulum falan gerekmez.

yanlış pozitif (false positive); veri değerlendirmesinde, bir test sonucunun belirli bir durumun (örneğin bir hastalığın) varlığını, gerçekte olmadığı hâlde yanlış olarak onaylaması (pozitif göstermesi) şeklinde ortaya çıkan hatadır.[1]

Buraları BitDefender engelliyor umarım false positivedir.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (737).webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 87
  • Ekran Görüntüsü (738).webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 80
bende sadece bir tane uyarı verdi. anlamıyorum keşke kesin bir yolu olsa anlamanın

Buraları BitDefender engelliyor umarım false positivedir.

Çok garip ya. Bir site nasıl bu kadar hem güvenilir hem güvenilmezx olabilir. Büyük büyük teknoloji siteleri haber yapıyor ama BitDefender girişe izin vermiyor.

Ben dediğim gibi 30 tane 40 tane false postive olacağını düşünmüyorum.
shadow of tomb raider yamasında sırf yama kurmak için client.exe diye bir setup yazılımını kurmanız gerekiyor çok saçma değil mi

Bence değil. Parayla sattıkları için yamaları direkt seninle paylaşamıyorlar zaten. Yoksa kopyalar her yere yayarsın. Adamlar abonelik alınca oradan kur diyor ve kuruyor. Yoksa dosyaları al değiştir diye bir mantık olsa o zamanb biri bir abonelik alır herkese yayar şirket iflas eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…