isaak

Uzman
Metro Exodus Enhanced Edition için yama arıyordum, piyasada sadece Anonymous'un yaptığı çeviri var. Çeviri ücretsiz lakin indirmeye çalıştığımda virüs uyarısı aldım. VirusTotal'den baktığımda da sıkıntılı gözüküyor. Konu hakkında fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Oyunun Enhanced Edition versiyonuyla oynamak istiyorum.

Hayır kullanmıyorum ama VirusTotal testinde Kaspersky virüslü gösteriyor.

Anonymous virüslü değil. Kaspersky sorun çıkartıyor. Büyük oyun yayıncıları dahi kullanıyor Anonymous'u Türkiye'de.

Bende Kaspersky kullanıyorum, bende de benzer hatalar veriyordu. İletişime geç diyerek, görüşebilirsin 1-2 ufak ayar öneriyorlar bunun için.

Benim bilgisayara AnyDesk ile bağlanarak, Kaspersky ayarları yaptırarak kullanmıştım. Destek kısımları iyidir. Üşenmeden ilgilenmişlerdi.

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Hocam anonymous için öyle bir şey olacağını düşünmüyorum false positive olabilir.

O zamanlar bunun farkında olduklarını, düzelteceklerini söylemişlerdi. Yıllardır kullanırım, ne virüs ne başka sıkıntı. Bizzat teknik destekleri ile uzun uzun konuştuk. O uyarıların farkındalar. Ama virüs değil, bazen Kaspersky çok abartıyor. Kısacası, virüs yok. Olsa zaten piyasada olamazlardı. Endişe etmene gerek yok o yüzden @isaak :thumbsup:

Anonymous virüslü değil. Kaspersky sorun çıkartıyor. Büyük oyun yayıncıları dahi kullanıyor Anonymous'u Türkiye'de.

Bende Kaspersky kullanıyorum, bende de benzer hatalar veriyordu. İletişime geç diyerek, görüşebilirsin 1-2 ufak ayar öneriyorlar bunun için.

Benim bilgisayara AnyDesk ile bağlanarak, Kaspersky ayarları yaptırarak kullanmıştım. Destek kısımları iyidir. Üşenmeden ilgilenmişlerdi.

Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Tamam hocam o zaman Windows virüs korumasını kapatıp indiriyorum. Virüs yemediğim sürece problem yok yanıtın için teşekkür ederim.