Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 30 Mayıs 2025 #1 Metro Exodus için yama kurmaya çalışıyorum ancak hiçbir şekilde "indir" diye bir buton yok. Ya ben bu yamayı nasıl kuracağım?
Metro Exodus için yama kurmaya çalışıyorum ancak hiçbir şekilde "indir" diye bir buton yok. Ya ben bu yamayı nasıl kuracağım?
Çözüm Geraltın kılıcı 30 Mayıs 2025 Gece dedi: Client'ı indirip kuracaksınız, web sitesi üzerinden erişilemiyor yamalara. Genişletmek için tıkla... Kurdum ona rağmen indiremedim. Sonra "yamalarımız" bölümünü buldum oradan kurmayı başardım. Çok kötü dizayn yapmışlar.
Gece dedi: Client'ı indirip kuracaksınız, web sitesi üzerinden erişilemiyor yamalara. Genişletmek için tıkla... Kurdum ona rağmen indiremedim. Sonra "yamalarımız" bölümünü buldum oradan kurmayı başardım. Çok kötü dizayn yapmışlar.
1 18516 Becerikli Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 343 Çözümler 8 Beğeniler 279 30 Mayıs 2025 #2 Resmin üstündeki "Yamayı indir" yazısına tıklayınca sizi bilgilendirme sayfasına yönlendiriyor, burada yazanları adım adım takip ederek indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Resmin üstündeki "Yamayı indir" yazısına tıklayınca sizi bilgilendirme sayfasına yönlendiriyor, burada yazanları adım adım takip ederek indirebilirsiniz.
Gece Üstün Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 1.146 Çözümler 19 Beğeniler 928 30 Mayıs 2025 #3 Client'ı indirip kuracaksınız, web sitesi üzerinden erişilemiyor yamalara. Artı 0 Eksi
KS KS Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 30 Mayıs 2025 #4 Gece dedi: Client'ı indirip kuracaksınız, web sitesi üzerinden erişilemiyor yamalara. Genişletmek için tıkla... Kurdum ona rağmen indiremedim. Sonra "yamalarımız" bölümünü buldum oradan kurmayı başardım. Çok kötü dizayn yapmışlar. Artı 0 Eksi Çözüm
Gece dedi: Client'ı indirip kuracaksınız, web sitesi üzerinden erişilemiyor yamalara. Genişletmek için tıkla... Kurdum ona rağmen indiremedim. Sonra "yamalarımız" bölümünü buldum oradan kurmayı başardım. Çok kötü dizayn yapmışlar.