- Makaleler
- 1
Belediyeye bağlı değil teleferikler. Belli bir süreliğine başka bir şirkete kiralanmış bildiğim kadarıyla.
Hocam başkan kendisi dedi bizim diye ya. Haberde yayında konuştu.
Belediyeye bağlı değil teleferikler. Belli bir süreliğine başka bir şirkete kiralanmış bildiğim kadarıyla.
İslam'da yazıyor ya “Yaptığınız işi güzel yapın; Allah işini güzel yapanları sever.” %90'ı Müslüman bir ülkede en basitinden bunu bile yapamayanlarla beraber yaşıyoruz ve her an tehlike içindeyiz. Maraşta gördük sahte çimentoları zaten dahasına gerek var mı? Maldan kısayım kârım fazla olsun diye yapılan her işin sonu böyle hüsranlıkla bitiyor. Ya da bakımları yapılmamış olabilir. Kısaca Müslümanlığa ya da Müslümanlara bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın, sözüm ben Müslümanım deyipte Müslümanlıkla alakası olmayanlara.
İslam'da yazıyor ya “yaptığınız işi güzel yapın; Allah işini güzel yapanları sever.” %90'ı Müslüman bir ülkede en basitinden bunu bile yapamayanlarla beraber yaşıyoruz ve her an tehlike içindeyiz. Maraşta gördük sahte çimentoları zaten dahasına gerek var mı? Maldan kısayım kârım fazla olsun diye yapılan her işin sonu böyle hüsranlıkla bitiyor. Ya da bakımları yapılmamış olabilir. Kısaca müslümanlığa ya da Müslüman'lara bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın, sözüm ben Müslüman'ım deyipte müslümanlıkla alakası olmayanlara.
www.ntv.com.tr
Yok harbi binersin o milyon doları gördüğünde merak etme.