Anthika.com güvenilir midir?

Makaleler
6
Elimde bulunan bazı eski telefonları onarmak için internetten parça ararken bu siteye denk geldim. Malum eski telefonlara parça bulmak oldukça zor, hatta bazı tamir etmek istediğim modellerin diğer sitelerde hiçbir parçası satılmıyor. Bir tek bu Anthika denilen site üstünde satılıyor aradığım parçalar. Güvenilir midir sizce arkadaşlar? Nokia N70 için LCD ekran arıyordum bu sitede denk geldim bir tek.

2021'den entryler var. Olumlu veya olumsuz bir şey yok ama 3 yıllık bir siteyse ve hakkında orada şikayet yoksa en azından dolandırılmazsın.

3 yıllık değil, site içinde arama yaptığımda 2016 yılından beridir aktif olduğunu gördüm. Yalnız aklıma takılan şey parçalar çok ucuz. Dolandırılsak bile belki çok maliyeti olmaz ama yine de sormak istedim. Kart bilgilerimiz çalınmasın sonra.

Google'da da çıkıyor. Adres Ankara yazıyor, oradaysaniz veya tanıdık varsa teyit edin derim.
Ankara da değilim şu an ama yakında gitmeyi planlıyorum. En olmadı öyle yaparız ya acelesi yok. Canım sıkıldı evde yatıyorlar 15 senedir öyle tamir edeyim dedim. Ama parça bulmak çok zor. Hepsinin en az bir parçası eksik elimde bulunan eski telefonların.

Yarin Kızılay taraflarına yolum düşecek, aklımda olursa gidip bakabilirim aslinda. Antikaciya da girmem lazimdi bayağıdır, deri çanta alırlar mı acaba? Umarım vardır öyle bir yer de unutmam bakarım, benim de işime gelir.

Dükkanı niye basalım be Yonga. Elden daha güvenli olur.
Ne bağrıyon?
Mağaza değil de direkt e-ticaret hizmeti veriyorsa böyle bir şey mümkün değildir. Ben o şekilde düşündüm. Adam belki evinde hazırlayıp sadece kargoya çıkıyor olabilir.

Arkadaşlar hala merak ediyorum, bu site güvenilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…