Anti-psikiyatri hareketi hakkında düşünceleriniz neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3996
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 369
  • Etiketler Etiketler
    hakkında
Psikiyatri ve psikoloji arasında ne fark var? Psikolojinin daha ileri bir seviyesi mi?
Psikoloji, insan davranışlarını, düşüncelerini ve duygularını inceleyen bilim dalı.
Psikiyatri tıp ta psikoloji sorunu olan insanlara yardım etmeye çalışan meslek.

Psikoloji, insan davranışlarını, düşüncelerini ve duygularını inceleyen bilim dalı.
Psikiyatri tıp ta psikoloji sorunu olan insanlara yardım etmeye çalışan meslek.
O zaman bizim tüm ülkeye psikiyatri lazım.

İlaçlar metabolizmayı yavaşlatabilir veya aşırı açlık yaratabilir. Bu iki durumda da kilo alımı kaçınılmazdır. Tamam aldığın kalori yaktığını geçerse kilo alırsın ama ilaç seni yemeye teşvik ediyor. Sen tabii kullanmadığın için rahatça atıp tutuyorsun. İç bakalım bir uyku ilacı uykuya dayanabiliyor musun? İşte bu ilaçlar da o kadar kuvvetli açlık yapabiliyor. Ben bile ilaç kullanmadan biraz psikolojik zayıflığımdan dolayı 1 senede 20 kilo aldım. Ha almayabilirdim ama irademe dayanamadım. Bu işe ilaç girince durum daha da zora sokuluyor.

Son düzenleme:
Çok haklısınız hocam geçmiş olsun bu arada umarım sizde ideal kilonuza tekrar gelirsiniz. Ve sağlığınıza tekrar kavuşursunuz.

Eğer ilaç davalarını veya belgesellerini izlerseniz biraz hak verebilirsiniz bu harekete diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…