Son zamanlarda Antigravity üzerinde sıkça çıkmaya başlayan bir hata var. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Ama yakın zamanlarda duymaya başladım. Hesap türüyle alakalı bir sorun (Kurumsal-Bireysel hesap hataları vb.) olabilir. Workspace hesabınız mevcutsa, ondan tamamen çıkış yapıp kendi kişisel mailiniz ile tekrar giriş yaptığınızda bu sorun çözülüyor. En azından biz öyle çözmüştük.

Bütün halinde, büyük dosyalar atıp taratmaya çalıştıysanız veyahut büyük veriler yüklediyseniz de bu sorunlar olabiliyor. Binlerce satırı taratacak veyahut veri toplatacaksanız sınırlı sayıda veriyi taratın, toplatın. Örnek veriyorum; --max-count 200 gibi.

Onun haricinde önbelleği silebilirsiniz. Geçmiş konuşmalar, gereksiz dosyalar vs. birikmiş olabilir ve bu da takılmalara yol açıyor olabilir. Söylediğim yöntemleri sırasıyla deneyin hocam. Eğer olmazsa başka bir çözüm bulmaya çalışalım.

Son zamanlarda antigravity üzerinde sıkça çıkmaya başlayan bir hata var. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Ama yakın zamanlarda duymaya başladım. Hesap türüyle alakalı bir sorun (kurumsal-bireysel hesap hataları vb.) Olabilir. Workspace hesabınız mevcutsa, ondan tamamen çıkış yapıp kendi kişisel mailiniz ile tekrar giriş yaptığınızda bu sorun çözülüyor. En azından biz öyle çözmüştük.

Bütün halinde, büyük dosyalar atıp taratmaya çalıştıysanız veyahut büyük veriler yüklediyseniz de bu sorunlar olabiliyor. Binlerce satırı taratacak veyahut veri toplatacaksanız sınırlı sayıda veriyi taratın, toplatın. Örnek veriyorum; --Max-count 200 gibi.

Onun haricinde önbelleği silebilirsiniz. Geçmiş konuşmalar, gereksiz dosyalar vs. birikmiş olabilir ve bu da takılmalara yol açıyor olabilir. Söylediğim yöntemleri sırasıyla deneyin hocam. Eğer olmazsa başka bir çözüm bulmaya çalışalım.

Bazı eklentileri kaldırdım, şu an çalışıyor ama çok yavaş. Gemini'ye soruyorum, başka bir programı söylüyor.