Hocam, verdiğimiz Global Permission Preset ve Artifact Review Policy izinleri sizin promptunuzla genelde ortak bir şekilde çalışır. Yani örnek vermek gerekirse, Antigravity'e gelip /home/superuserdo/documents/excel klasörü içerisindeki örnek.xlsx dosyası içerisinde çalışacaksınız ve yapacağınız tüm değişiklikleri onun üzerinde yapacaksınız derseniz, bu izinlerin tehlikesi oldukça düşer. Yedek alma kısmını şu yüzden söylüyorum: AI hata yapabilir hocam, elinizdeki en önemli veriyi de kaybetmeyin diye söylüyorum. Bu uyarımı genelde veri kaybı olasılığı az olsa bile olan herkese yapıyorum. Yani verdiğiniz promptun dışına çıkmaz ve yüksek ihtimalle bir şey de olmaz; ancak neden önlem almayasınız ki? Excel dosyası işte, atın bir Drive klasörüne ya da Flash Bellek'e, kafanız rahat olsun. Antigravity ücretsiz sürümde kullanılmıyor diye biliyorum; ancak emin değilim. Yükseltme olarak size önerim AI Pro şeklinde olur. Antigravity, göründüğü kadarıyla AI Pro kullanıcıları için geçerli. Bu arada elinizde bir öğrenci belgesi veya EDU maili varsa, AI Pro'yu 179 TL'ye alabiliyorsunuz. Ona da bir bakın.
Eki Görüntüle 281003
Eki Görüntüle 281001