Antivirüs önerisi

False-positive olmuştur endişelenmeyin, tarama yapmak isterseniz Malwarebytes ile deneyin.

İndiriyorum şu an, teşekkürler.

İndiriyorum şu an teşekkürler.

Sonuç şöyle çıktı:

-Scan summary-
Scan type: Threat scan.
Scan ınitiated by: Manual.
Result: Completed.
Objects scanned: 203940.
Threats detected: 0
Threats quarantined: 0
Time elapsed: 1min, 30 sec.

-Scan options-
Memory: Enabled.
Startup: Enabled.
File System: Enabled.
Archives: Enabled.
Rootkits: Enabled.
Heuristics: Enabled.
PUP: Detect.
Pum: Detect.

-Scan details-
Process: 0
(No malicious items detected)

Module: 0

Registry key: 0

Registry Value: 0

Registry data: 0

Data stream: 0

Folder: 0

File: 0

Physical sector: 0

WMI: 0

203940 nesne tarandı diyor az değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Scan for rootkits ayarını açmışsınız pardon gözümden kaçmış.

Tüm diskleri seçtiyseniz tüm dosyalarınızı taramıştır zaten.

Deepscan ile taratın en temiz sonucu verir.

2 virüslü dosya bulduğu şey format atmadan önce yedeklediğim hileli Client imiş unutmuşum silmeyi, karantinaya al tuşuna bastım gidip klasörü sildim doğru mudur?

2 virüslü dosya bulduğu şey format atmadan önce yedeklediğim hileli Client imiş unutmuşum silmeyi, karantinaya al tuşuna bastım gidip klasörü sildim doğru mudur?

Buradan hepsini seçe basıp delete deyin yeterli karantinaya aldığında devre dışı bırakıyor zaten dosyayı silebilirsiniz daha sonra.

Ekledim ama halâ engelliyor. Malwarebytes açıkken Discord giremiyorum kapatınca giriyor.

Windows Defender öyle ahım şahım bir fayda sağlamıyor. False-Positive verdiği bir sürü şey var. ESET veyahut Kaspersky.

Windows Defender öyle ahım şahım bir fayda sağlamıyor. False-positive verdiği bir sürü şey var. ESET veyahut Kaspersky.

Kaspersky GoodbyeDPI'ı engelliyormuş ne yapabilirim ona göre alırım ya Kaspersky goodbyeedpi engellemesin ya da goodbyedpi alternatifi bir şey var mı?

Kaspersky GoodbyeDPI'ı engelliyormuş ne yapabilirim ona göre alırım ya Kaspersky goodbyeedpi engellemesin ya da GoodbyeDPI alternatifi bir şey var mı?

Goodbye DPI'ı remove service deyip kapatın sonra Malwarebytes'dan allow liste alın sonra tekrar çalıştırın olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…