FBMI 2

Uzman
Arkadaşlar selam,

5 kişi antivirüs programı satın almak istiyoruz. 5 cihaz 1 yıl gibi. En çok Bitdefender ve Kaspersky'nin tavsiye edildiğini gördüm. Sizler ne tavsiye edersiniz? İkisini de 700-800 TL'ye satın alabiliyoruz. Tüm tavsiyelere açığız.

Bu antivirüs programlarını kullanma bence. Benim bilgisayarımı çökertmişti bunlar, format atmak zorunda kaldım. Bir de interneti sürekli kontrol ettikleri için oyundaki pingi yükseltiyor, indirmeleri de yavaşlatıyorlar. Windows'un kendi antivirüsü bence gayet yeterli. Bilmediğin sitelere girmediğin sürece zaten kolay kolay virüs yemezsin.

Bu antivirüs programlarını kullanma bence. Benim bilgisayarımı çökertmişti bunlar, format atmak zorunda kaldım. Bir de interneti sürekli kontrol ettikleri için oyundaki pingi yükseltiyor, indirmeleri de yavaşlatıyorlar. Windows'un kendi antivirüsü bence gayet yeterli. Bilmediğin sitelere girmediğin sürece zaten kolay kolay virüs yemezsin.
Bu kadar bilgisizliğin yüzünden çökmüştür bilgisayarınız hocam.

Arkadaşlar selam,

5 kişi antivirüs programı satın almak istiyoruz. 5 cihaz 1 yıl gibi. En çok Bitdefender ve Kaspersky'nin tavsiye edildiğini gördüm. Sizler ne tavsiye edersiniz? İkisini de 700-800 TL'ye satın alabiliyoruz. Tüm tavsiyelere açığız.
ESET öneririm de pahalı, diğer sitelerde bir tık daha ucuz ancak resmi key olmuyorlar. Neyse paraya kıyıp ESET alabilirsiniz. Ama bu kadar para gereksiz geliyorsa (ki bence gereksiz ama siz bilirsiniz) BitDefender veya Kaspersky'a bakabilirsiniz. Ücretli AV'lerin (var ise) Free sürümleri nerdeyse aynı performansı, aynı detection rate'i veriyor ücretliler ile. BitDefender Free ile BitDefender Premium nerdeyse aynı detection rate'i verecek yüksek ihtimalle. O yüzden Free sürümü olmayan bir AV'ye para vermek bence daha mantikli. Ben olsam Kaspersky ya da ESET tercih ederdim. BitDefender bakiyorsam da Free'yi tercih ederdim. En azından param boşa gitmezdi.

ESET öneririm de pahalı, diğer sitelerde bir tık daha ucuz ancak resmi key olmuyorlar. Neyse paraya kıyıp ESET alabilirsiniz. Ama bu kadar para gereksiz geliyorsa (ki bence gereksiz ama siz bilirsiniz) BitDefender veya Kaspersky'a bakabilirsiniz. Ücretli Av'lerin (var ise) Free sürümleri neredeyse aynı performansı, aynı detection Rate'i veriyor ücretliler ile. BitDefender Free ile BitDefender premium neredeyse aynı detection Rate'i verecek yüksek ihtimalle. O yüzden Free sürümü olmayan bir Av'ye para vermek bence daha mantikli. Ben olsam Kaspersky ya da ESET tercih ederdim. BitDefender bakiyorsam da Free'yi tercih ederdim. En azından param boşa gitmezdi.

Teşekkür ederim. Biz 5 cihaz 1 yıl paketini almak istiyoruz. 5 arkadaş farklı yerlerden bağlanabilir miyiz peki? Ben Kaspersky ve BitDefender arasında kalmıştım zaten. Rus olduğu için Kaspersky kullanmayın diyenler gördüm ama ben o durumu pek önemsemiyorum. Zaten artık Rusya'da bile değil galiba şirket.