AntiX Linux kurarken "Failed to load COM32 file vesamenu.c32" hatası

GungorMemis

Başarılı
Laptop flash belleği görmediği için Universal USB Installer ile 5 GB yeni birime ISO dosyasını yazdırdım. Kurulum için bilgisayarı yeniden başlattığımda Windows ekranı gelmeden HP logosu sonrası direkt bu hatayı alıyorum. Kurulumdan vazgeçip Windows 7'ye de giremiyorum.
Bölünmüş 120 GB HDD'de 5 GB ISO diski, 60 GB Windows 7 ve 40 GB boş alan var.

Bilgisayar: HP Pavilion DV6236US - Intel Core T2250 / 3 GB RAM
İndirdiğim ISO: https://sourceforge.net/projects/antix-linux/files/Final/antiX-23.2/antiX-23.2_386-full.iso/download

Sorun büyük ihtimalle Universal USB Installer ile ISO yazdırmanızdan kaynaklı. BIOS'tan Windows 7'yi üste aldığınızda girebiliyor musunuz?

Şu USB görmeme mevzusu için BIOS ayarlarından Secure boot ve legacy / csm boot ayarlarını aç kapa yapıp deneyin. Ayrıca USB'yi tüm portlarda deneyin. USB 3.0'sa belki uyumsuzluk oluyor olabilir.

Daha sonra Windows 7 ISO'su başlatabilirseniz bilgisayarımı onar > komut satırı üzerinden şu komutları teker teker girin:

Kod:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd

BIOS’da dediğiniz ayarların hiçbiri yok. CD alıp ISO yazdırsam sorun olur mu? Boot menüsünde CD seçeneği var.
Şu USB görmeme mevzusu için BIOS ayarlarından Secure boot ve legacy / csm boot ayarlarını aç kapa yapıp deneyin. Ayrıca USB'yi tüm portlarda deneyin. USB 3.0'sa belki uyumsuzluk oluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…