18899

Çalışkan
Eski laptopumda antiX Linux kurulu ama ne yaptıysam Wi-Fi'ya baglayamadım. Bende sıfırdan antiX kurayım dedim. ISO'yu flash'a atıp laptopa takıyorum başta kuruyor hatta Wi-Fi'de çalışyor ama flash'ı çekip yeniden başlatınca eski linux geri geliyor. Wi-Fi sorununu nasıl çözerim? Ya da komple nasıl 0'dan linux yüklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski laptopumda antiX Linux kurulu ama ne yaptıysam Wi-Fi'ya baglayamadım. Bende sıfırdan antiX kurayım dedim. ISO'yu flash'a atıp laptopa takıyorum başta kuruyor hatta Wi-Fi'de çalışyor ama flash'ı çekip yeniden başlatınca eski linux geri geliyor. Wi-Fi sorununu nasıl çözerim? Ya da komple nasıl 0'dan linux yüklerim.
Özellikleri ne laptopun? Ona göre distro önerelim. Belki antiX uyumsuzdur.

Eski laptopumda antiX Linux kurulu ama ne yaptıysam Wi-Fi'ya baglayamadım. Bende sıfırdan antiX kurayım dedim. ISO'yu Flash'a atıp laptopa takıyorum başta kuruyor hatta Wi-Fi'de çalışyor ama Flash'ı çekip yeniden başlatınca eski Linux geri geliyor. Wi-Fi sorununu nasıl çözerim? Ya da komple nasıl 0'dan Linux yüklerim.

Hocam bayağı eski laptop ilkokulda falan kullanıyordum. RAM'i 2 GB falan işlemcide Intel 2 Duo falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Muhtemelen kurulumda diğer Linuxun yanına kurulum yapıyorsun bu yüzden GRUB ilk işletim sistemine geçiş yapıyor. En temizi kurulumda gelişmiş seçeneklerden diski komple sıfırlayıp temiz kurulum yapman