GungorMemis

Başarılı
Laptop flash belleği görmediği için Universal USB Installer ile 5 GB yeni birime ISO dosyasını yazdırdım. Kurulum için bilgisayarı yeniden başlattığımda Windows ekranı gelmeden HP logosu sonrası direkt bu hatayı alıyorum. Kurulumdan vazgeçip Windows 7'ye de giremiyorum.
Bölünmüş 120 GB HDD'de 5 GB ISO diski, 60 GB Windows 7 ve 40 GB boş alan var.

Bilgisayar: HP Pavilion DV6236US - Intel Core T2250 / 3 GB RAM
İndirdiğim ISO: https://sourceforge.net/projects/antix-linux/files/Final/antiX-23.2/antiX-23.2_386-full.iso/download

1759771853125.webp

Sorun büyük ihtimalle Universal USB Installer ile ISO yazdırmanızdan kaynaklı. BIOS'tan Windows 7'yi üste aldığınızda girebiliyor musunuz?

Şu USB görmeme mevzusu için BIOS ayarlarından Secure boot ve legacy / csm boot ayarlarını aç kapa yapıp deneyin. Ayrıca USB'yi tüm portlarda deneyin. USB 3.0'sa belki uyumsuzluk oluyor olabilir.

Daha sonra Windows 7 ISO'su başlatabilirseniz bilgisayarımı onar > komut satırı üzerinden şu komutları teker teker girin:

Kod:
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd

BIOS’da dediğiniz ayarların hiçbiri yok. CD alıp ISO yazdırsam sorun olur mu? Boot menüsünde CD seçeneği var.
Şu USB görmeme mevzusu için BIOS ayarlarından Secure boot ve legacy / csm boot ayarlarını aç kapa yapıp deneyin. Ayrıca USB'yi tüm portlarda deneyin. USB 3.0'sa belki uyumsuzluk oluyor olabilir.