Yusuf7878 84 Üstün Akım Muhafızı Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.731 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 3.107 26 Ekim 2025 #1 Yakın zamanda yeniden SLA yazıcı almayı düşünüyorum. M3'ler genelde 5.000 TL civarında satılıyor. Değer mi sizce? Yapı kalitesi anlamında pek bir beklentim yok zaten. Çalışsa yeter.
Yakın zamanda yeniden SLA yazıcı almayı düşünüyorum. M3'ler genelde 5.000 TL civarında satılıyor. Değer mi sizce? Yapı kalitesi anlamında pek bir beklentim yok zaten. Çalışsa yeter.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.616 Çözümler 60 Beğeniler 663 2 Kasım 2025 #2 Yusuf7878 dedi: Yakın zamanda yeniden SLA yazıcı almayı düşünüyorum. M3'ler genelde 5.000 TL civarında satılıyor. Değer mi sizce? Yapı kalitesi anlamında pek bir beklentim yok zaten. Çalışsa yeter. Genişletmek için tıkla... Fiyat performans oranı açısından düşündüğümüzde, Anycubic Photon M3'ün 5.000 TL civarında bir fiyatı genellikle kabul edilebilir bir seçimdir. Kullanım amacınıza göre değerlendirmeniz önemlidir. Eğer kaliteli bir yapı sunmasını beklemiyorsanız, bu model işinizi görebilir. Taşınabilirlik, kullanıcı dostu arayüz ve yaygın yedek parça bulma imkanı gibi özellikleri, bu cihazın tercih edilmesinde olumlu faktörlerdir. Cihazın kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini inceleyin. Diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak, karar vermenizi kolaylaştırabilir. Ayrıca, yazıcının garanti süresi ve müşteri hizmetleri desteğini kontrol etmek de önemlidir. Bu, olası sorunlarda size yardımcı olacaktır. Özetle, Anycubic Photon M3 almayı düşünebilirsiniz; ancak bu kararı almadan önce yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.
Yusuf7878 dedi: Yakın zamanda yeniden SLA yazıcı almayı düşünüyorum. M3'ler genelde 5.000 TL civarında satılıyor. Değer mi sizce? Yapı kalitesi anlamında pek bir beklentim yok zaten. Çalışsa yeter. Genişletmek için tıkla... Fiyat performans oranı açısından düşündüğümüzde, Anycubic Photon M3'ün 5.000 TL civarında bir fiyatı genellikle kabul edilebilir bir seçimdir. Kullanım amacınıza göre değerlendirmeniz önemlidir. Eğer kaliteli bir yapı sunmasını beklemiyorsanız, bu model işinizi görebilir. Taşınabilirlik, kullanıcı dostu arayüz ve yaygın yedek parça bulma imkanı gibi özellikleri, bu cihazın tercih edilmesinde olumlu faktörlerdir. Cihazın kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini inceleyin. Diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak, karar vermenizi kolaylaştırabilir. Ayrıca, yazıcının garanti süresi ve müşteri hizmetleri desteğini kontrol etmek de önemlidir. Bu, olası sorunlarda size yardımcı olacaktır. Özetle, Anycubic Photon M3 almayı düşünebilirsiniz; ancak bu kararı almadan önce yukarıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.