fortunee 99 Üstün Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 2.305 Çözümler 6 Beğeniler 1.523 59 dakika önce #11 konserine bi bakayım dedim, hipnoz oldum oğlum bu ne? eskiden apaçilerin şeker atıp patladığı müzik kliplerine benziyor. XEfe.Bey dedi: Dabbe fragmanı gibi konser. Genişletmek için tıkla... Tam patlamak ama he ortam falan efsane.
konserine bi bakayım dedim, hipnoz oldum oğlum bu ne? eskiden apaçilerin şeker atıp patladığı müzik kliplerine benziyor. XEfe.Bey dedi: Dabbe fragmanı gibi konser. Genişletmek için tıkla... Tam patlamak ama he ortam falan efsane.
Joseph Joestar 4 Uzman Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 523 Beğeniler 229 Yer New York,Joestar Malikanesi 52 dakika önce #12 fortunee dedi: konserine bi bakayım dedim, hipnoz oldum oğlum bu ne? eskiden apaçilerin şeker atıp patladığı müzik kliplerine benziyor. Tam patlamak ama he ortam falan efsane. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm. Hehehe.
fortunee dedi: konserine bi bakayım dedim, hipnoz oldum oğlum bu ne? eskiden apaçilerin şeker atıp patladığı müzik kliplerine benziyor. Tam patlamak ama he ortam falan efsane. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünmüştüm. Hehehe.