Bu konsere gidenin aklından net şüphe ederim zaten. Böyle konserlere 5 kuruş bile yedirmiyorum. Buna bakarak cidden zevk mi alıyorlar? Yasaklamaları iyi olmuş.
Bugün buna "satanist ayini" deyip engel olanlar yarın bu siteyi de kapattırır, hiç mi aklından şüphe etmiyorsun?

Bu konsere gidenin aklından net şüphe ederim zaten. Böyle konserlere 5 kuruş bile yedirmiyorum. Buna bakarak cidden zevk mi alıyorlar? Yasaklamaları iyi olmuş.
Özgürlük, bir kişinin üzerinde kısıtlama veya baskı olmadan kendi hür iradesiyle istediğini yapabilmesi, istediği şeylere katılabilmesidir. Hayırdır diktatörlük geldi de bizim mi haberimiz yok? Yarın bir gün sevdiğin bir şey kısıtlanırsa gelip burada ''bunu yasakladılar, bunlar şöyle böyle'' diye gelip yazma bize. Yıl olmuş 2026, hala insanların zevkine karışan insanlar var ya.

Konserine bir bakayım dedim, hipnoz oldum oğlum bu ne? :hehehe: Eskiden apaçilerin şeker atıp patladığı müzik kliplerine benziyor.
Buda güzeldir.

CGI render'ından, poligon diziliminden şeytan çıkarıp konser iptal etmek tam olarak bu ülkenin özetidir zaten.

Adamların "küresel ayin yapıyorlar" diye paniklediği şey bildiğin cinema 4D ile Unreal Engine'de hazırlanmış, Octane'da render alınmış iki tane insansı robot animasyonu. Ekranda ışık kırılmasın diye atılan basit bir SSS Shader'ını, mesh üzerindeki poligonu görünce cehennem mahlukatı sanıp krize girdiler.

Sahneye koyduğun 4K LED panele medya sunucusundan giden DisplayPort sinyalini görsel büyücülük zanneden, dijital okuryazarlığı sıfır bunaklar ülkeyi yönettiği için durum tam olarak bu. Suudi Arabistan'da Riyad'ın ortasında, mısır'da piramitlerin önünde milletin ağzı açık izlediği prodüksiyon bizde teknolojiyle bağı 90'ların tüplü televizyonunda kalan idarecilerin "milli ve manevi hassasiyet" filtresine takılıyor.

İki tuşla atılan roughness haritasından, rigged yapılmış üç beş kemikli 3D modelden tırsıp koca konseri iptal etmek, yönetimin vizyon seviyesini ve taş devrinde kaldığını tek celsede kanıtlıyor zaten.