AOC 24G11ZE vs Lenovo Legion 24-10

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 228
  • Etiketler Etiketler
    aoc legion lenovo
Yapıyor onları gördüm. Başka taksit yapan yer var mı? 4-6 vs. yani?

Vallahi bilgim yok, yanlış olmasın. Pazarama'ya baktın mı? MediaMarkt satıcılı var ama yapıyor mu bir bak bakalım.

MediaMarkt kendi sitesinde 3 yapıyor.

Vallahi bilgim yok, yanlış olmasın. Pazarama'ya baktın mı? MediaMarkt satıcılı var ama yapıyor mu bir bak bakalım.

MediaMarkt kendi sitesinde 3 yapıyor.
Pazarama'dan 5100'e sipariş verdim monitörü. Monitör kolunu ilerleyen zamanlarda alırım artık.

Pazarama'dan 5100'e sipariş verdim monitörü. Monitör kolunu ilerleyen zamanlarda alırım artık.

Lenovo aldıysan çok da gerek yok monitör koluna. Klavyeyi monitörün altına kadar sokmuyorsan çok bir olayı yok. NB F80 alıp iade etmiş biri olarak söylüyorum. Tek monitörde Pivot ayak her türlü iyidir. İleride çift monitör yapar ve AOC alırsam, o zaman nbf80 alabilirim işte.

O topa girmem ya.

O topa girmem ya.

Bir de monitör kolu NB F80 için güzel bir masa lazım; benim lanet masa sallandığı için hiçbir artısı yoktu. İyi bir masa, çift monitör kolu veya NB F80 işte tadından yenmiyor o zaman. Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…