troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 11 Ağustos 2025 #11 omeraltinova dedi: Kendi sitelerinde teknik servis numarası var. Ben Amazon'la iletişime geçmiştim onlar da numarayı verdiler. Genişletmek için tıkla... Hangi monitör önerildi en son ona geçiş yaptınız?
omeraltinova dedi: Kendi sitelerinde teknik servis numarası var. Ben Amazon'la iletişime geçmiştim onlar da numarayı verdiler. Genişletmek için tıkla... Hangi monitör önerildi en son ona geçiş yaptınız?
KS KS omeraltinova Başarılı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 152 Çözümler 2 Beğeniler 77 11 Ağustos 2025 #12 troken dedi: Hangi monitör önerildi en son ona geçiş yaptınız? Genişletmek için tıkla... En son Q27G4XF'e geçiş yaptım.
troken dedi: Hangi monitör önerildi en son ona geçiş yaptınız? Genişletmek için tıkla... En son Q27G4XF'e geçiş yaptım.
abdulsamet t Çalışkan Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 11 Ağustos 2025 #13 omeraltinova dedi: En son Q27g4XF'e geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... İyimi ?
KS KS omeraltinova Başarılı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 152 Çözümler 2 Beğeniler 77 11 Ağustos 2025 #14 abdulsamet t dedi: İyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet memnunum. Özellik olarak çok daha iyi bir monitöre geçiş yapmış oldum. Benim için çok iyi oldu. Önceki modele göre tek eksi diyebileceğim nokta çerçeveleri biraz daha kalın.
abdulsamet t dedi: İyi mi? Genişletmek için tıkla... Evet memnunum. Özellik olarak çok daha iyi bir monitöre geçiş yapmış oldum. Benim için çok iyi oldu. Önceki modele göre tek eksi diyebileceğim nokta çerçeveleri biraz daha kalın.
abdulsamet t Çalışkan Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 5 Beğeniler 0 12 Ağustos 2025 #15 omeraltinova dedi: Kendi sitelerinde teknik servis numarası var. Ben Amazon'la iletişime geçmiştim onlar da numarayı verdiler. Genişletmek için tıkla... Gönderdim ve 1 gün içerisnde baktılar aradım güncelleme yapıp kargoya vermişler.
omeraltinova dedi: Kendi sitelerinde teknik servis numarası var. Ben Amazon'la iletişime geçmiştim onlar da numarayı verdiler. Genişletmek için tıkla... Gönderdim ve 1 gün içerisnde baktılar aradım güncelleme yapıp kargoya vermişler.