Sinerji'den geçen ilk defa alışveriş yaptım. Dış kutuya pat pat sarmamışlar fakat içindeki malzemeler tek tek sarılı geldi. Hasar yoktu. Kargo takip no mesaj olarak tarafıma aktarıldı. Harici olarak siparişe not ekleyebiliyorsun.

Bence en önemlisi bir sorun olduğunda nasıl davrandıkları. Onu deneyimle şansım olmadı. O yüzden kefil olamıyorum.

Burada olay ürünü gönderme değil gönderdikten sonraki destek. Ben ömrümde 3 firmada iade ve değişimlerde sıkıntı çekmedim Amazon, Trendyol ve İncehesap. Diğerlerinde en ufak bir sorun sıkıntı çıksın düzgün muhattap bulabilirseniz iyi :D

Tabi 1000/1 lik kısmı unutmamak lazım her zaman şans faktörü vardır o kadar bahtsız değilseniz sorun yaşamazsınız.

Hangi sektör olduğu fark etmez kullanıcı geri dönüşü kadar önemli bir şey yok. Bak şurada okuduğumuz üç dört mesaj karar verme sürecimizi nasıl etkiliyor. İnce hesaplar yapıp, kullanıcıyı mağdur ederek kâr etmeye çalışanlar ise kaybetmeye mahkûm. ^^

GPNTeknoloji servis raporu olmadan 14 günlük iade/değişim hakkımı kullandırtmadı. ZitekBilişim ''ışık sızması/ölü piksel olursa birebir değişim yaparız efendim'' dedi kanıtlı ekran görüntüm olduğu halde yan çizmeye çalıştı. Benzer şekilde 14 günlük hakkımın üzerine yattı. THH ile iade ettim. Firma ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama siz de mağdur olmayın diye paylaşmak istedim. İkisi de laptop idi.