BlasTedWizard

Becerikli
21.11.2025 tarihinde İtopya'dan satın aldım. Bugüne kadar sorun çıkartmadı ama bir anda ekranda görseldeki gibi çizgiler çıktı. Bilgisayarı kapattım ve açtım, sinyal yok dedi. Bilgisayarımı bağlayamıyorum. İlk başta ekran kartından şüphelenmiştim. Evdeki 2 televizyona bağladım ve bilgisayarımda sorun yok. Evdeki IPTV'yi bağladım ve yine aynı sorun var her şey çok çizgili. 36 ay garantisi gibi bir sürü şeyleri var mış ama ben hiç garantiye yollama gibi bir şey bu zamana kadar yapmadım. Herhangi bir İtopya mağzasıma götürsem veya neleri götürmem gerektiği hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Herhangi bir masrafta çıkar mı onu da bilmiyorum.

WhatsApp Image 2026-01-21 at 14.08.17.webp

WhatsApp Image 2026-01-21 at 14.08.18.webp

21.11.2025 tarihinde İtopya'dan satın aldım. Bugüne kadar sorun çıkartmadı ama bir anda ekranda görseldeki gibi çizgiler çıktı. Bilgisayarı kapattım ve açtım, sinyal yok dedi. Bilgisayarımı bağlayamıyorum. İlk başta ekran kartından şüphelenmiştim. Evdeki 2 televizyona bağladım ve bilgisayarımda sorun yok. Evdeki IPTV'yi bağladım ve yine aynı sorun var her şey çok çizgili. 36 ay garantisi gibi bir sürü şeyleri var mış ama ben hiç garantiye yollama gibi bir şey bu zamana kadar yapmadım. Herhangi bir İtopya mağzasıma götürsem veya neleri götürmem gerektiği hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Herhangi bir masrafta çıkar mı onu da bilmiyorum.

Eki Görüntüle 219803
Eki Görüntüle 219804
Eğer kablo kaynaklı bir sorun yoksa, panel cort olmuş. Garantiye gönderin.

Itopya'dan aldığın için geçmiş olsun muhattap bile bulamayacaksın. Uzun ve meşakkatli bri garanti süreci seni bekliyor.

Eğer kablo kaynaklı bir sorun yoksa, panel Cort olmuş. Garantiye gönderin.

Telefondan görüntülü konuşma yapıyordum herkes o saate uyuduğu için ben de beyaz bir sayfa açtım ve öyle duruyordu. Konuşmayı kapattık Steam'a girecektim. Çizgiler çıktı ve ben de kablo değiştirdim, ekran kartını değiştirdim, her şeyi değiştirdim bilgisayar zaten bağlanmıyor IPTV'de de görüntü çizgili.

Eğer kablo kaynaklı bir sorun yoksa, panel Cort olmuş. Garantiye gönderin.

İtopya Airport'a gittim. Kutuya her şeye baktılar 25 veya 30 gün içinde teknik servis falan bir sürü şey olacakmış bir de elime kağıt verdiler. Biz size ulaşacağız dediler ve geldim eve. Bir süre televizyona bağlayacağım.

Son düzenleme:
Selamlar hocam, aynısı bende oldu az önce Mad Games Tycoon gibi basit bir oyun oynarken hiç bir şey yapmamama rağmen bir anda ekranda seninki gibi çizgiler belirdi. Sürecin nasıl ilerliyor? Senin gibi ürünü İtopya'dan yakın zamanda almıştım indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam.

1771764308812.webp

Selam hocam, aynısı bende oldu az önce Mad Games Tycoon gibi basit bir oyun oynarken hiçbir şey yapmamama rağmen bir anda ekranda seninki gibi çizgiler belirdi. Sürecin nasıl ilerliyor? Senin gibi ürünü İtopya'dan yakın zamanda almıştım indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Eki Görüntüle 228849

İtopya mağzasına gittim. Müşteri hizmetleri ve servis tarzı bir bölümü var. Oraya gidiyorsun. Monitörü kablolarını kutusunu her şeyini eksiksiz götür. Garatiye gönderiyorlar. Ben şubat 31 de götürdüm. Eline bir kağıt verip gönderiyorlar. Seni 1-2 gün önceden arıyorlar değişim veya tamir diye bana sıfırı ile değişim yaptılar. 2 Mart'ta mail attılar gelin alın diye ben bugün gittim aldım.

Selamlar hocam, aynısı bende oldu az önce Mad Games Tycoon gibi basit bir oyun oynarken hiç bir şey yapmamama rağmen bir anda ekranda seninki gibi çizgiler belirdi. Sürecin nasıl ilerliyor? Senin gibi ürünü İtopya'dan yakın zamanda almıştım indirim vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Eki Görüntüle 228849
Aynı modelimi kullanıyorsunuz? Kronik problemmi acaba?

Itopya'dan aldığın için geçmiş olsun muhattap bile bulamayacaksın. Uzun ve meşakkatli bri garanti süreci seni bekliyor.
Böyle niye dedinizki hocam, moral bozar gibi 😄

İtopya mağzasına gittim. Müşteri hizmetleri ve servis tarzı bir bölümü var. Oraya gidiyorsun. Monitörü kablolarını kutusunu her şeyini eksiksiz götür. Garatiye gönderiyorlar. Ben şubat 31 de götürdüm. Eline bir kağıt verip gönderiyorlar. Seni 1-2 gün önceden arıyorlar değişim veya tamir diye bana sıfırı ile değişim yaptılar. 2 Mart'ta mail attılar gelin alın diye ben bugün gittim aldım.
Sizce kronik problemmi? Onun haricinden memnunmusunuz? Ayrıca bu değişim üretici yani AOC ile mi alakalı yoksa aldığınız yer mi değişimi sağlamış oldu.

Aynı modelimi kullanıyorsunuz? Kronik problemmi acaba?

Böyle niye dedinizki hocam, moral bozar gibi 😄

Sizce kronik problem mi? Onun haricinden memnun musunuz? Ayrıca bu değişim üretici yani AOC ile mi alakalı yoksa aldığınız yer mi değişimi sağlamış oldu.

Bence uygun fiyatlı ve indirimde olan bir model olduğu için biraz dandik olabilir tabii ki. Ama teknoloji işi şans işi sıfır alırsın 2.ayda bozulur 2.el alırsın 5 sene gider. Müşteri hizmetleri tarzı bir bölüm oluyor orada garantiye yolluyorlar direk.

Ben 25 şubat'ta teslim ettim hala bir dönüş olmadı. Direkt mağazaya gitmedim Depo'ya kargo ile yolladım.