Detaylar
Kim cevapladı?AOC 24G42e modelini mi yoksa R25F-30 modelini mi tercih etmeliyim?
@2254
Bir miktar Black Smearing'e razıysan R25F-30 daha iyi olur.
Bir miktar Black Smearing'e razıysan R25F-30 daha iyi olur.
Hocam hiç anlamam o konulardan. Valorant GTA 5 ve hikayeli oyunlar oynuyorum.
Bir şey olmaz o zaman. R25F-30 alın, OSD menüsündenn response time ayarını level 3 yapın.Hocam hiç anlamam o konulardan. Valorant GTA 5 ve hikayeli oyunlar oynuyorum.
Bir şey olmaz o zaman. R25F-30 alın, OSD menüsündenn response time ayarını level 3 yapın.
Lenovo 6900 TL. Öğrenci indirimi ile G4 almak daha mantıklı olmaz mı 6.000 Tl'ye ?
Lenovo 6900 TL. Öğrenci indirimi ile G4 almak daha mantıklı olmaz mı 6.000 TL'ye?
G4'ün kontrast oranı 850:1 çıkıyor incelemelerde. Hız açısından G4, görüntü kalitesi açısından Lenovo daha iyi. İlla IPS alınacaksa G4 yerine Sonic T80 daha mantıklı olur çünkü ASUS ROG XG27acs ile aynı paneli kullanıyor. Bu panele arka aydınlatmada tümleşik. Hem geniş renk gamutu hem de yüksek parlaklığı var yani. İncelemelerde de 900:1-950:1 civarı kontrast oranı çıkıyor. Yani hemen hemen aynı kontrast oranı, daha yüksek renk gamutu, 360Nit'e karşılık 390nit ve 1440p çözünürlük farkı var. G4'ün avantajı pivot, yükseklik ayarı ve 240Hz olması. FPS oyunları ağırlıklı takılıyorsa G4'te alabilir.
MeReKGs67
Uzman
G4'ün kontrast oranıyla ilgili başka bir forumda bir üye bayağı bir eleştiri yapmıştı kontrast oranı yazıldığı gibi değil vesaire diye Youtube videoları paylaşmıştı.G4'ün kontrast oranı 850:1 çıkıyor incelemelerde. Hız açısından G4, görüntü kalitesi açısından Lenovo daha iyi. İlla IPS alınacaksa G4 yerine Sonic T80 daha mantıklı olur çünkü ASUS ROG XG27acs ile aynı paneli kullanıyor. Bu panele arka aydınlatmada tümleşik. Hem geniş renk gamutu hem de yüksek parlaklığı var yani. İncelemelerde de 900:1-950:1 civarı kontrast oranı çıkıyor. Yani hemen hemen aynı kontrast oranı, daha yüksek renk gamutu, 360Nit'e karşılık 390nit ve 1440p çözünürlük farkı var. G4'ün avantajı pivot, yükseklik ayarı ve 240Hz olması. FPS oyunları ağırlıklı takılıyorsa G4'te alabilir.
Ne demişti tam olarak? İncelemede çıkan değer bu, kendi gözleri ölçüm cihazı görevi görüyorsa orasını bilemem.G4'ün kontrast oranıyla ilgili başka bir forumda bir üye bayağı bir eleştiri yapmıştı kontrast oranı yazıldığı gibi değil vesaire diye Youtube videoları paylaşmıştı.
İkinci bir incelemeye baktım onda da 940:1 çıkmış.
Son düzenleme:
Ne demişti tam olarak? İncelemede çıkan değer bu, kendi gözleri ölçüm cihazı görevi görüyorsa orasını bilemem.
Eki Görüntüle 156018
İkinci bir incelemeye baktım onda da 940:1 çıkmış.
Eki Görüntüle 156021
Hocam AOC bir de stant alsam mantıklı olmaz mı?
Ama yine R25F30 parasına yaklaşıyor.
Yeni konular
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-