AOC 24G42E vs Lenovo Legion R25F-30

Hocam sizida ugrastiriyorum ama bende 24G4Xe modeli vardı panelden bozuldu acaba bu monitorle onun paneli aynımı bilginiz var mı?

R25F-30 da panel bilgisi var ama 24G42e de panel bilgisi yok. Ölçüm değerleri var sadece.

Simdi onu da VA panel gosting olur diye tercih edemiyorum.

Birazcık var ama anlayabileceğini zannetmiyorum. Ortalamadan hızlı bir VA. Kullananların büyük birçoğunluğu ghosting fark etmedim diyor zaten. Azınlık kesim şikayetçi. Ben yine de bir miktar Black smearing( VA ghosting) yani hareket halinde siyah iz biraz mevcut diyorum. Rahatsız olacağını düşünmüyorum tabii yine de alıp almamak sana kalmış. Ben beğeniyorum bu modeli, istersen Sonic T80 al. ASUS ROG STRIX XG27acs ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatma da panele tümleşik. Yani aynı sonuçları veriyor ASUS ile.

Veya şu rehberime gözatabilirsin:

Hocam bu model nasıl bilginiz var mı?
Cok piksel saydırırmı.

R25F-30'un parlaklığı ve renk gamutu biraz daha iyi. Philips'in kontrastı biraz daha iyi. Hız açısından bu modelde biraz Black smearing yapıyor. R25f-30 ile pek farkı yok bu konuda.

R25F-30'un parlaklığı ve renk gamutu biraz daha iyi. Philips'in kontrastı biraz daha iyi. Hız açısından bu modelde biraz Black smearing yapıyor. R25F-30 ile pek farkı yok bu konuda.

Bu butceye adamakıllı monitor yok herhalde piyasada hepsinin bir sorunu oluyor.

Bu butceye adamakıllı monitor yok herhalde piyasada hepsinin bir sorunu oluyor.

H25T7 de alabilirsin. F/P olarak iyi. MSI G255F ve G255pf E2 ile aynı paneli kullanıyor. Arka aydınlatması daha kaliteli. Ayrıca fiyatı da daha ucuz.

Hocam simdi bilinmedik markada alasım yok yarin bir gün bir şey olur uğraş dur.
Şu ikinden birine karar kılacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…