Sir Kapitan
Başarılı
Renk işini bilemem ancak candelası 437 tam olarak.
HDMI kablosu ile 200 Hz alınır mı? Peki?
Renk işini bilemem ancak candelası 437 tam olarak.
Bilmem internette 144 yazıyor. Display port ile alınır herhalde. Ayrıca eğer bütçe yeterse ben de bunu öneririm.
Bilmem internette 144 yazıyor. DisplayPort ile alınır herhalde. Ayrıca eğer bütçe yeterse ben de bunu öneririm.
![]()
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@DRAGON, Lenovo daha dune kadar gaming monitor bile uretmiyordu, Lenovo mu monitorde tecrubeli? MSI'in monitor gecmisi fazla ve her butceye uygun alinabilir modeli var. Lenovo ise sadece 2-3 tane alinabilir monitoru olan, monitor kategorisinde yeterince tecrubesi olmayan bir marka. Tabii tecrube vs. onemsiz, modele bakmak gerek. Konuda bahsi gecen MAG 244F kotu bir model degil, gayet alinabilir. Tabii 24G42e ile kiyaslarsak arada cok fiyat farki varsa ucuz olani, az fiyat farki varsa 24G42E'yi alirdim. 5500 TL'ye esnersem ikisini de almam 27G42e alirim.
@DRAGON, Lenovo daha dune kadar gaming monitor bile uretmiyordu, Lenovo mu monitorde tecrubeli? MSI'in monitor gecmisi fazla ve her butceye uygun alinabilir modeli var. Lenovo ise sadece 2-3 tane alinabilir monitoru olan, monitor kategorisinde yeterince tecrubesi olmayan bir marka. Tabii tecrube vs. onemsiz, modele bakmak gerek. Konuda bahsi gecen MAG 244F kotu bir model degil, gayet alinabilir. Tabii 24G42e ile kiyaslarsak arada cok fiyat farki varsa ucuz olani, az fiyat farki varsa 24G42E'yi alirdim. 5500 TL'ye esnersem ikisini de almam 27G42e alirim.
Monitör nit değeri çok önemli. Ayrıca hangi panel türü olduğu önemli. Diğer renk değerleri ne kadar yüksekse o kadar iyi diyoruz.Niye şimdiye kadar MSI marka monitörler öneren sayısı Lenovo önerenleri geçmedi ya da evinde ofisinde şurada burada MSI monitör yerine daha çok Lenovo ASUS AOC Samsung gibi monitörler görüyoruz MSI ne kadar tecrübeli olursa olsun kullanıcı neyi istiyorsa bana göre o tecrübelidir. Bunu söylerkende MSI kötülediğimi düşünmeyin oda kesinlikle iyi ancak kast ettiğim şey aynı ürünün lacivertlerini boyayıp boyayıp satıyorlar şimdi bu monitör ile şu monitör arasında gözle görülür ne fark var desem diyeceğim tek şey aynı ürünün lacivertinin daha fazla paraya satıldığı cümlesi olur.
Benim monitörler konusunda belki sizin kadar bilgim yoktur ama gene de benim düşüncem bu şekilde.
Monitör nit değeri çok önemli. Ayrıca hangi panel türü olduğu önemli. Diğer renk değerleri ne kadar yüksekse o kadar iyi diyoruz.
İnsanların yapmış olduğu seçimler, doğru oldukları anlamına gelmez. Ona bakarsan Odyssey G3 VA'yı da Türkiye'de kullanan çok, Casper Excalibur monitör kullanan da çok, şimdi bunlar çoğunlukta diye çoğunluk doğru seçim mi yapmış oluyor? Hayır, olmuyor. Zaten Türkiye'de bilinçli tüketici diye bir şey yok. MSI'ın kaliteli monitörlerinin olduğunu sen biliyorsun ben biliyorum, onlar bilmiyor. Veya Samsung'un çoğu monitörünün kötü olduğunu sen biliyorsun ben biliyorum, onlar bilmiyor. Herkes hazır bilgi peşinde, hazır bilgi bulamayınca da markaya ve bilgisiz kullanıcıların yazmış oldukları kullanıcı deneyimlerine göre hatalı veya yanlışlıkla iyi satın alım gerçekleştiriyorlar.Niye şimdiye kadar MSI marka monitörler öneren sayısı Lenovo önerenleri geçmedi ya da evinde ofisinde şurada burada MSI monitör yerine daha çok Lenovo ASUS AOC Samsung gibi monitörler görüyoruz MSI ne kadar tecrübeli olursa olsun kullanıcı neyi istiyorsa bana göre o tecrübelidir.