Öncelikle selamlar, bu gece Hepsiburada'dan AOC 24G4X modelini alacağım. Yanına kaliteli bir displayport almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? teşekkürler.

Kablo mu istiyorsun? Ben aynı modelin 27 inç olanını aldım yanında hem HDMI hem DP kablo geldi, kontrol ettin mi yanında gelip gelmeyeceğini?
Bu zamana kadar aldığım her ürünün yanında verilen HDMI ya da DisplayPort gibi kablolar hep giriş seviye geldi, o yüzden uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir kablo almak istiyorum.

Bu zamana kadar aldığım her ürünün yanında verilen HDMI ya da DisplayPort gibi kablolar hep giriş seviye geldi, o yüzden uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir kablo almak istiyorum.

Ben 1080p 180 Hz kullanıyorum yetiyor, sürekli eğip bükülen bir şey olmadığı için en az 10 yıl bozulacağını sanmıyorum. Evde ta internet kafeye aldığımız PS3'lerden birinden çıkan HDMI kablosunu da kullanıyorum 15 yıl olacak hala sağlam.

Bu zamana kadar aldığım her ürünün yanında verilen HDMI'ya da DisplayPort gibi kablolar hep giriş seviye geldi, o yüzden uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir kablo almak istiyorum.

Bozulunca değiştirseniz daha mantıklı değil mi? Arkadaşın dediği gibi kurcalamadığınız sürece götürür gittiği yere kadar.