Gintoki

Üyecik
24G4X monitörüm 1. yılını doldurmadan arızalandı ve bana 25G3zm modelini verebiliriz dediler. Değişimi kabul etmezsem rapor veririz aldığınız yere gidersiniz dediler ben İtopya'dan almıştım raporu aldıktan sonra oradan değişim isteyebilir miyim süreç nasıl işliyor biraz anlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Renk gamutu bakimindan downgrade lakin parlaklik, kontrast, yenileme hizi ve MPRT bakimindan upgrade. Gecikme suresi ve ghosting bakimindan 24G4X daha iyi lakin 25G3ZM de hizli bir VA panel oldugu icin kendi standartlarinda iyi, tabii OSD Menu'de bulunan overdrive ayarlarindan uygun olan secenegi secince.

Kisacasi mantikli bir degisim.

24G4X monitörüm 1. yılını doldurmadan arızalandı ve bana 25G3zm modelini verebiliriz dediler. Değişimi kabul etmezsem rapor veririz aldığınız yere gidersiniz dediler ben İtopya'dan almıştım raporu aldıktan sonra oradan değişim isteyebilir miyim süreç nasıl işliyor biraz anlatabilir misiniz?

Ben distribütör firma ile iletişime geçmedim. Doğrudan İtopya'ya ulaştırdım ürünü. 25G3ZM ürününü servis öneriyor ancak farklı bir model talep ettiğinizde İtopya kendi stoklarından size monitör sunuyor. İtopya'ya durumu iletmenizi öneririm, ben monitörü verdikten yaklaşık 2 hafta sonra geri dönüş oldu ve 1 hafta içerisinde de istediğim monitörü aldım. Biraz mesai harcamanız gerekecek tabii.