Detaylar
Kim cevapladı?cerrahpaşalı
Uzman
- Makaleler
- 3
Edebilir.
Bandırmalı1965
Uzman
Dün Dell AW2523HF monitörüm kırıldı, bugün de AOC 25G4sxu monitörü aldım internetten. Sizce değer mi fiyatına? Diğer monitörüm iyiydi bu monitör de tatmin eder mi?
Kontrast ve keskinlik dışında eder.
Bazılarına 90 PPI düşük gelir bazılarına normal.
Kontrast olarak klasik 1000:1 statik.
Gece oynayacaksanız VA daha mantıklı.
Helixo
Uzman
@Bandırmalı1965, genelde oyun oynuyorum sadece dizi filmi telefondan izlerim genelde oyunlarda çok fark olur mu sizce.
Bandırmalı1965
Uzman
@Bandırmalı1965, genelde oyun oynuyorum sadece dizi filmi telefondan izlerim genelde oyunlarda çok fark olur mu sizce.
Olmaz işinizi görür ama ben %90+ hikayeli oynayacağım veya sürekli gece oynayacağım diyorsanız VA önerelim.
Helixo
Uzman
@Bandırmalı1965, genellikle gündüz oynuyorum zaten renkleri çok mu kötüdür öteki monitöre göre.
Bandırmalı1965
Uzman
@Bandırmalı1965, genellikle gündüz oynuyorum zaten renkleri çok mu kötüdür öteki monitöre göre.
Şansınıza bağlı ancak ortalama olarak sRGB gamutu %117, P3 %90.6, Adobe RGB %90.1
Renkler gayet iyi bit derinliği. 8-bit fazla sRGB olması da iyi değil, kararında oversaturation yapıyor.
Oyun için yeter ama profesyonel iş yapacaksanız yetmeyebilir. %100 P3 oluyor genelde profesyonel işlerdeki monitörler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Helixo
Uzman
@Bandırmalı1965, yüksek seviye oyun için yeterli midir e-spor seviyesinde falan.
@Bandırmalı1965, monitör elime ulaştı parlaklık iyi oyunda da denedim gayet iyi fakat biraz bulanık geldi gözüme kalite için yapabileceğim bir ayar var mıdır?
@Bandırmalı1965, monitör elime ulaştı parlaklık iyi oyunda da denedim gayet iyi fakat biraz bulanık geldi gözüme kalite için yapabileceğim bir ayar var mıdır?
Son düzenleme: