Ucdp alan bir kullanıcıdan. Ucdp doğru seçim gibi görünüyor.
ASUS PG32UCDP satın aldım. MSI 271qrx monitörü iade ettim. Vallahi glossy monitör gözlerimi çok yoruyordu ve yazıları okurken falan belki 27 inç olmasıyla da alakalı olabilir. Ayrıca monitörü silerken bezden kaynalık oluşan kılcal çizikler vs. oluşmadı. İstediğim zaman 480 Hz moduna alıp FPS oyunları oynuyorum. Herkese tavsiye ederim. Woled ekranın renkleri qd OLED gibi çok canlı değil fakat yeterince güzel isterseniz renk katabilirsiniz.
Hocam 63K aldım Hepsiburada satılıcı 3 taksitle. Valorant, CS:GO tarzı oyunlarda 480 Hz açıyorum. BF 2042 vs. güncel daha grafikli oyunlarda 4K 240 Hz geçiyorum. World of Tanks oynasam 4K 240 Hz oynardım. Bozulma oluyor fakat eski monitörüm 2K 32 inçti çok aşırı çamur bir görüntü olmadı oyunlarda. RDR 2 Crysis grafikleri güzel oyunlar için 4K 240 Hz mükemmel. Beklentimi karşıladı. Parlak ve mat ekran ikisini de deneyimledim. Parlak ekran glossy olanlar temizlemesi çok zor temizlerken kılcal çizikler oluşuyor tabii bu ekrana ışık tutunca zor görürsün ama insanda bir takıntı oluyor renkler kesinlikle çok daha güzel, parlaklık ise düşük kalıyor odam karanlık oda sayılır fakat ona rağmen parlaklığı az geldi bana tabii model farkıda var MSI 271qrx kullandım. Parlak ekran gözümü yordu. Mat ekran istediğiniz gibi temizleyin hiçbir sorun yok. Gözümü yormuyor. Renklerde Q OLED'e göre daha soluk fakat siyah ve karanlık sahneler mükemmel. Parlaklık çok iyi bayağı kısıp kullanıyorum. Eğer rekabetçi oyunlar oynayıp hem de 4K kaliteli oyunlar oynamak istiyosanız bundan daha iyisi şu an zaten piyasada yok.
Hocam bence p versiyonu alın. Ben de çok kararsız kaldım aynı fiyat çünkü ikisi de. 480 Hz gecikme olarak gerçekten fark ettiriyor. Biraz renk doygunluğu eklersiniz ben öyle yapıyorum.