Rehber AOC AGON 24G42E alınır mı?

Teşekkürler hocam herhangi bir kronik falan var mı oyunlarda iyi mi en önemlisi uzun saatler kulanınca gözü ağrıtıyor yoruyor mu?

Monitör bu sene çıktı, bu konuda bilgi veremem. Panel bilgisi de yok. İnceleme verilerine göre iyi olduğu hakkında yorum yapabiliyoruz sadece. Göz ağrıması da PWM bulundurması ve mavi ışık miktarıyla alakalı bir durum. Bu monitör flicker Free yani titreşimsiz olarak pazarlanıyor, testini görmedim fakat çoğu monitörde bu sorun yok. Mavi ışık miktarıyla alakalı testlerde bulmak çok zor zaten.

Bir de bana göre siyahların ve renk doğruluğunun kötü olması da bir nevi göz yorgunluğunu artırıyor bence. Bu benim kişisel fikrim, olmayabilir de ama benim izlenimim bu şekilde. Ayrıca yüksek renk gamut kullanmakta bence göz yoruyor. Benim monitörde iyi bir sRGB modu var, film, YouTube vs izlerken bunu kullanıyorum. Aksi halde aşırı doygun gözüküyor. Haliyle parlak ve canlı renkler gözlerimi epey yoruyor. sRGB moda alınca düzeliyor. Bu mevzuyla alakalı Reddit'te biraz araştırma yaptığımda benimle aynı fikirde olanları da gördüm ama dediğim gibi bu da kişisel fikrim. Oyun oynarken ve HDR içerik izlerken geniş gamut modunu kullanıyorum.

Sağ olun hocam alıyorum o zaman inşallah.

Almayı düşünüyordum birden en düşük fiyatı 4700'lerden 1000 lira artışla 6000e yaklaştı. Tekrar 4500lere düşmesini bekleyeceğim mecbur. Tekrar stoklara ya da itopya indirimlerine girer mi acaba?

Almayı düşünüyordum birden en düşük fiyatı 4700'lerden 1000 lira artışla 6000e yaklaştı. Tekrar 4500lere düşmesini bekleyeceğim mecbur. Tekrar stoklara ya da itopya indirimlerine girer mi acaba?
itopyadan ürün kalkınca incehesap fiyatı 6k yapmış farkettim bende.

Monitörün kontrastı 1000:1 mi 1500:1 mi? Epey'de 1000:1 yazıyor ve kaynak olarak bunu göstermişler. Rehberde 1500:1 yazıyor.

Dosya Ekleri

Monitörün kontrastı 1000:1 mi 1500:1 mi? Epey'de 1000:1 yazıyor ve kaynak olarak bunu göstermişler. Rehberde 1500:1 yazıyor.
Epey'e değil test sonuçlarına bakın.

Hocam merhaba. AOC 24G42E alacağım, kaç COF olduğunu bulamadım. Sanırım monitörün uzun ömürlülüğü hakkında bilgi veriyor, bir bilginiz var mı? Teşekkürler.
Panel bilgisi olmadığı için kaç COF bilmiyoruz. Uzun kullanım testi de yok. Monitör bu sene şubat ayında çıktı. Servise gönderen görmedim henüz.

Arkadaşlar merhaba, bu 224G42E modeli almayı düşünüyorum. Uzun süre kullanan varsa herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılamadığını iletirse çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…