Merhaba, elimde 2 tane monitör var: Biri Samsung Odyssey G3, diğeri AOC C24G1. 2 ekranı da aktif olarak kullanıyorum. Samsung'u yeni aldım ama sorun şu: AOC monitör tek başına çalışınca soğuk havada çizgiler çıkartıyor, ısınana kadar devam, ısındıktan sonra sorun yok ama kafamı karıştıran şu, Samsung aktif iken Alt + P Tuşu ile Uzat yapınca AOC monitör ısınana kadar çizgiler çıkartıyor. Ama kafamı da karıştıran tam şurası, monitörü yinele yapınca sorunsuz çalışıyor, uzat deyince tekrar sorun çıkartıyor. Acaba ekran kartından mı yapıyor deyip kartı değiştim, sorun yok. Kablo mu dedim, yine kablo değiştim, yine aynı sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin AOC bende de var 5 yıldır kullanıyorum. İkinci senesinde aynı sorunu yaşamıştım ilk açtığımda en altta incecik renkli çizgi olup sonra kayboluyordu, servise göndermiştim panel değiştirmişlerdi, bir daha da yapmadı.

Chat monitörü olarak kullanıyorum aynı monitörü ben yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum aktfi olarak. Geçen sene bende de alt tarafta çizgiler oldu bir süre sonra kendi kendine kayboldu uzun süredir de olmuyor.

Chat monitörü olarak kullanıyorum aynı monitörü ben yaklaşık 4-5 senedir kullanıyorum aktfi olarak. Geçen sene bende de alt tarafta çizgiler oldu bir süre sonra kendi kendine kayboldu uzun süredir de olmuyor.
Ortam sıcaksa olmuyor ortam soğuksa yapıyor tekrar'dan alttan çizgiyi

Bir bilgisi olan var mı ?

Son düzenleme: