Kullandığınız Model ve Sorun Durumunuz

• 24G4X/24G4XE kullanıyorum, sorun yok.

Oy: 3 23,1%
  • 24G4X/24G4XE kullanıyorum, sorun mevcut, detay mesajda.

Oy: 2 15,4%
  • 27G4X/27G4XE kullanıyorum, sorun yok.

Oy: 0 0,0%
  • 27G4X/27G4XE kullanıyorum, sorun mevcut, detay mesajda.

Oy: 1 7,7%
  • Başka model AOC kullanıyorum, sorun yok.

Oy: 4 30,8%
  • Başka model AOC kullanıyorum, sorun mevcut, detay mesajda.

Oy: 3 23,1%

• Oy verenlerin toplamı
    13
24G2U modelinde aldığım günden beri yaşadığım tek sorun, güç kablosu yuvaya tam oturmadığı için temassızlık yapıyor. Masa biraz sarsılsa veya monitöre elin çarpsa görüntü gidiyor. Araya plastik sıkıştırarak sorunu çözdüm. 4 yıldır kullanıyorum.

AOC 24G2SPU/BK modelini yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 6 ay kadar önce monitörün en üstünde 2-3 satır enlemesine çizgiler oluştu. Zamanla bu satırların sayısı bir parmak kalınlığına ulaştı, görüntünün üzerinde boydan boya aralıklı lacivert-mor satırlar var. Yaklaşık 1 ay kadar önce de aynı durumdan monitörün el altında belirli belirsiz bir satır daha oluştu ve zamanla artacağı aşikar.

Okuduğum garanti ve değişim kötü yorumları, serviste öldürülen ayları bulan vakitler ve üzerine kargodan kırık geldiğine dair yalan beyanlarla müşterinin boğazına çöktükleri birçok marka modelden şikayet ve konuları okudukça 6 aydır firmaya yazmaya ürker oldum bu şekilde kullanıyorum. Keşke bu kronik sorun olmasa geri kalan her şeyden oldukça memnunum. Şimdi tekrar acaba göndersem mi diye ufak bir cesaret dürtünce kendimi burada buldum bakalım hayırlısı...