gesaffelstein

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba. Az önce uzun araştırmalarım sonucu AOC Q27G42XNE QHD monitör ve Aula F87 Pro klavye siparişi verdim. Seçimlerim fiyatlarına göre en iyi seçim mi oldu? Özellikle seçtiğim monitör iyi midir?

Screenshot_20260705_124834_Hepsiburada.webp

Profesyonel olmasa da genelde CS2 oynuyorum. VA paneli açıkçası siyahlar nedeniyle tercih ettim. Çok sorun yaratmaz değil mi CS2'de? Ayrıca, FHD monitörden QHD monitöre geçiş cidden çok fark ettiriyor mu?
FHD ve QHD arasında güzel fark var. VA panelin de sorun yaratacağını sanmam, her VA aynı değil zaten. Aldığınız monitör iyi bir model, hayırlı olsun.

Güzel bir seçim olmus. Va panel alarak isik sizmasi gibi dandik olaylarla karsilasman cok daha dusuk. 5000:1 konstrat ve HDR sertifikasi uzerinde ugrasildigini gosteren bir monitör oldugunu gosteriyor. 300 nit parlaklik ayrica üzmez ama tatmin etmeyebilir. Yinede cok hosuma gitti. Güle güle kullanın.

FHD ve QHD arasında güzel fark var. VA panelin de sorun yaratacağını sanmam, her VA aynı değil zaten. Aldığınız monitör iyi bir model, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.
Güzel bir seçim olmus. Va panel alarak isik sizmasi gibi dandik olaylarla karsilasman cok daha dusuk. 5000:1 konstrat ve HDR sertifikasi uzerinde ugrasildigini gosteren bir monitör oldugunu gosteriyor. 300 nit parlaklik ayrica üzmez ama tatmin etmeyebilir. Yinede cok hosuma gitti. Güle güle kullanın.
Açıkçası IPS panel gerçekten bunalttı beni. Bir süre sonra da FHD çözünürlük cidden rahatsız etmeye başlıyor. Nereye baksam bu monitörün övüldüğünü görmüştüm. Elbette bu fiyat bandında kusursuz model bekleyemeyiz ancak fiyatının karşılığını verse yeterli. Teşekkür ederim.
Acikcasi gayet basarili tercihler yapmissin. Aula F87 Pro tus hissiyati ve malzeme kalitesi olarak o bütcede cok iyi. AOC monitor de QHD cozunurlukte seni kesinlikle uzmeyecek bir model. Panel kalitesi ve yenileme hizi gayet yeterli. Guzel gunlerde kullan.
Merhaba. Açıkçası klavyeyi tercih etmemin baş nedenlerinden biri @michaelscofield Ne zaman bu fiyat bantlarında klavyeye baksam çoğunlukla F87 Pro'yu öneriyordu ve haksız da değil gibi. Tasarımı da çok güzel bence. İyi dileklerin için teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun.

Açıkçası IPS panel gerçekten bunalttı beni. Bir süre sonra da FHD çözünürlük gerçekten rahatsız etmeye başlıyor. Nereye baksam bu monitörün övüldüğünü görmüştüm. Elbette bu fiyat bandında kusursuz model bekleyemeyiz ancak fiyatının karşılığını verse yeterli. Teşekkür ederim.

Merhaba. Açıkçası klavyeyi tercih etmemin baş nedenlerinden biri @michaelscofield Ne zaman bu fiyat bantlarında klavyeye baksam çoğunlukla F87 Pro'yu öneriyordu ve haksız da değil gibi. Tasarımı da çok güzel bence. İyi dileklerin için teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun.
Aman ha Full HD cozunurlugunun bunalttigini soyleme simdi sana saldiracaklar. 😅😅😅 Full HD devri biteli cok oldu haklisin. 2k ve 4k butceye gore artik hangisi denk gelirse. Monitor geldiginde 5000:1 konsrat oraninin nasil gozuktugunu gormek isterim karanlik odada ustu ve alti siyah seritli video falan acip fotografi oldugu gibi cekip yuklersen biz ayrica bilgi edinmis oluruz. Bu arada inceleme yaparsan guzel olurdu.

Aman ha Full HD cozunurlugunun bunalttigini soyleme simdi sana saldiracaklar. 😅😅😅 Full HD devri biteli cok oldu haklisin. 2k ve 4k butceye gore artik hangisi denk gelirse. Monitor geldiginde 5000:1 konsrat oraninin nasil gozuktugunu gormek isterim karanlik odada ustu ve alti siyah seritli video falan acip fotografi oldugu gibi cekip yuklersen biz ayrica bilgi edinmis oluruz. Bu arada inceleme yaparsan guzel olurdu.
İncelememi isterseniz incelerim sorun değil. Eskiden olsa heyecanla yapardım ancak iş güç çok heves kalmıyor. Yine de incelerim. Monitörler hakkında çok bilgi sahibi olmasam da araştırır öyle yayınlarım. FHD günümüzde tabii ki yeterli seviyede ama netsizliğin de farkına varıyorsun bir noktadan sonra. Tercih etmemin diğer nedeni de Radeon 7700 XT kartımın 2K bir kart olmasından dolayı daha rahat çalışması için.