Rehber AOC Q27G4ZR 2K monitör incelemesi

Hocam bir bakabilme şansınız var mı böyle bir ses mevcutmu oda sessizse bariz duyuluyor diğer türlü monitöre yakınlaşmanız lazım tek bende ise bu sorun iade etmeyi düşünüyorum kulak çınlaması yapıyor gibi oluyor.

Sanayi sesi gibi sesler duyuyorum, bunun tamamı monitörden geliyorsa hiç normal değil. Kasadan geliyor olmasın? Coil whine sesi böyle olmaz, kesik kesik cızırtı gibi gelir, dikkatli dinlemedikçe duyulmaz bile.

Sanayi sesi gibi sesler duyuyorum, bunun tamamı monitörden geliyorsa hiç normal değil. Kasadan geliyor olmasın? Coil whine sesi böyle olmaz, kesik kesik cızırtı gibi gelir, dikkatli dinlemedikçe duyulmaz bile.

Yok hocam monitörü kapatınca gidiyor buradaki gibi bir de HDMI ile bağlayınca ses gidiyor ya da Hz düşürünce 240 Hz de alıyorum bu şekilde ses veriyor overclock yapıp 260'a çekince de gidiyor telefonu çok yakından tuttuğum için fazla çıkmış ses odayı da inletmiyor yani anlamadım çok garip. Sizce iade etmeli miyim Trendyol üzerinden Sinerji'den aldım alalı 1 hafta oldu.

Kayıtta çıkan ses çok yüksek, gerçekte de böyle ise bence normal bir durum değil. Bende mesela böyle bir şey yok. @BerkayZ87 @2254 daha iyi yorumlarlar.

Kayıtta çıkan ses çok yüksek, gerçekte de böyle ise bence normal bir durum değil. Bende mesela böyle bir şey yok. @BerkayZ87 @2254 daha iyi yorumlarlar.

Yani dediğim gibi oda sessiz ise coil whine sesi ile aynı desibel de duyuyorum gibi düşünebilirsiniz diğer türlü kulağımı monitöre koyduğumda biraz fazla duyuyorum fakat kayıtta bayağı bir fazla çıkıyor anlayan bilen biri yorum yaparsa çok iyi olur en kötü hemen iade etmek istiyorum.

Dediğim gibi coil whine sesi ise bir zararı yok, diğer kullanıcıların da görebilmesi için ayrı konu aç istersen. Bir an önce bilgi alır, duruma göre hareket edersin.

Coil whine sesine benzettim. 27m2N3501PA modelinde de uğultu şikayeti duymuştum. Bu iki model çok benzer performans göstermesine karşın ikisi de tpv Technology'nin markası. Tesadüf gibi gelmedi bana.

Hocam monitörün sağ köşesinde tuşların olduğu yerde hafif bir cız sesi geliyor kulağımı yakınlaştırınca önceden almıştım iade ettim fazla geliyordu şimdi az geliyor ama değişim yapacağım sen var mı bir test eder misin?

@SametBey7, dibine girip odaklanırsam ancak duyabiliyorum. Oldukça kısık bir ses. @bilal232 ile aynı sorunu yaşıyorsunuz gibi. Bende de şansıma bir tane ufak stuck pixel oluştu. Geçen bilgisayardaki sorunlarla uğraşırken bir anda oldu. Sadece beyaz ve yeşil arka planda görünüyor, oldukça küçük. Onun dışında dikey silik bir çizgi var, o da sadece siyah açılış ekranında detaylı bakarsan görülen bir şey. Zaten yukarıda paylaştım okla göstermiştim, çoğu kişi görmüyor bile. Benim gözler baya hassas. 1.5 sene mikro tekleme tarzı sorunlarla uğraştıktan sonra insan algıda seçici olmaya başlıyor.

Son düzenleme:
Bu monitörde dp kablosunu bağladığınızda coil whine sesi duyan bir sürü kişinin yorumunu okudum. Sanırım kronik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…