Hangi termal pad ve macunu almalıyım? Benim kartıma uygun olan kalınlıkta falan önerirseniz sevinirim.

Xigmatek pti ekran kartında uzun süre dayanıyor, hiç sorun yaşamayım derseniz faz değişimli pad (macun) almalısınız.

Termal ped için şu an öneri yapamayız çünkü kalınlığını bilemeyiz macun MX-6 yoğun kivamli.

O macunun Pumpout süresi 2-3 hafta falan, sonra hotspot sıcaklığı tavan yapar.

Xigmatek pti ekran kartında uzun süre dayanıyor, hiç sorun yaşamayım derseniz faz değişimli pad (macun) almalısınız.

O macunun pumpout süresi 2-3 hafta falan, sonra hotspot sıcaklığı tavan yapar.

Ben hep ekran kartına MX-6 kullanıyordum o yüzden önerdim 1 yıldır aynı ekran kartında isinma falan olmadi Max 70.

O macunun Pumpout süresi 2-3 hafta falan, sonra hotspot sıcaklığı tavan yapar.
Hocam ben anlamadım herkes mx6 öneriyor ama bazı kişiler pumpout yapar diyor nasıl yani tam anlamıyorum neden bende pumpout yapıyor ?

Herkes MX6 öneriyorsa onu alın, ben size durumu anlattım.
Hocam şimdi her konuya bakdım siz her konuda varsınız termal macun konularında bana hem işlemciye hemde Aorus RX5700XT için bir tane termal macun önerin rica etsem direk link verin bunu al diye en iyisi diye pumpout olmaz bunla olan ürün :)

Hocam satıcıda iyi olan atarsanız iyi olur güvenilir biri 300tl geçmesin rica etsem bütçem az.

Bakın tüm macunlar pumpout yapabilir, bazıları uzun süre dayanır bazıları 1 hafta.

Macun önermek için ekran kartına veya laptopa uygulayıp uzun süre kullanmış olmak lazım, benim de uygulayıp test ettiğim macun Xigmatek PTİ, mining kartlarında kullandım yıllarca.

Pumpout riski ile uğraşmamak için bunun gelmesini bekleyin derim, bulabilirseniz PTM7950'de olur.

Bakın tüm macunlar pumpout yapabilir, bazıları uzun süre dayanır bazıları 1 hafta.

Macun önermek için ekran kartına veya laptopa uygulayıp uzun süre kullanmış olmak lazım, benim de uygulayıp test ettiğim macun Xigmatek PTİ, mining kartlarında kullandım yıllarca.

Pumpout riski ile uğraşmamak için bunun gelmesini bekleyin derim, bulabilirseniz PTM7950'de olur.
Hocam bu ürün hiç bir stokda yok stokda olan güvenilir satıcılı olan kaliteli termal macun önerirmisiniz max 350tl.

Bu Satıcıdan alayım mı ? Xigmatek kalitelimidir?