8 845 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 5.164 Çözümler 38 Beğeniler 4.052 26 Temmuz 2025 #11 Bazen cidden insanları irite ediyorsunuz, adam kullanmış ve öneriyor hala kaliteli midir diye soruyorsunuz, alt tarafı bir macun alacaksın kardeşim.
Bazen cidden insanları irite ediyorsunuz, adam kullanmış ve öneriyor hala kaliteli midir diye soruyorsunuz, alt tarafı bir macun alacaksın kardeşim.
2 20424 Bilgin Merkez Kontrolü Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 7.372 Çözümler 255 Beğeniler 5.523 26 Temmuz 2025 #12 Hüseyn dedi: Hocam bu ürün hiçbir stokda yok stokda olan güvenilir satıcılı olan kaliteli termal macun önerir misiniz Max 350TL. Bu Satıcıdan alayım mı? Xigmatek kaliteli midir? Genişletmek için tıkla... Macunun kalitesi mi kriter şu an? Pumpout olayını anlattım o kadar, aynı şeyleri söyleyip duruyorum. Vatan da var macun.
Hüseyn dedi: Hocam bu ürün hiçbir stokda yok stokda olan güvenilir satıcılı olan kaliteli termal macun önerir misiniz Max 350TL. Bu Satıcıdan alayım mı? Xigmatek kaliteli midir? Genişletmek için tıkla... Macunun kalitesi mi kriter şu an? Pumpout olayını anlattım o kadar, aynı şeyleri söyleyip duruyorum. Vatan da var macun.