Colonell

Uzman
9.000 km Dominar 250 tecrübem var. Zevkle kullanıyordum ancak belli sebeplerden CC düşürdüm ve şimdi tekrar yükseltiyorum. Gönül isterdi Dominar 400 olsun ama o fiyatlara çıkamıyorum. CC düşürdüğüm zamanlarda Raider kullandım ve TVS'ten çok mutlu kaldım. Dominar'ın ağırlığı beni biraz da olsun korkutuyor. O yüzden Apache'ye yönelme durumum oldu. Sizce Dominar'a devam mı etmeliyim? Apache'yi mi denemeliyim? Alacağım motoru uzun süre kullanacağım.

50 bin km kadar Hint malı Apache kullanma deneyimim oldu, çok memnun kaldım. Benimki 2007 modeldi, yenileri yerli montaj, o yüzden bilmiyorum eskisi kadar kaliteli mi.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTR 200, dominar gibi subapları değişik ölçüde değil ve blok parçası piyasada çok aktif.

Blok ve bujiye hava tahliye borusu benim için büyük bir artı olurdu, benzin kapağının konumu çok güzel duruyor.

Ben olsam beyaz alıp geçerdim, tvs bana göre bajaj'dan iyi bir marka. Bmw' ye motor üretmiş bir marka.

Bajaj Pulsar N250 deneyebilirsin. 7 bin km kullandım, kullanmaya devam ediyorum ve memnunum. Özellikle farları geceleri araba farı kadar net aydınlatıyor diyebilirim, gece sürüşlerinde hiç problem yaşamazsın. Tabii dominar kadar performans alamazsın.

Bütçen varsa 2. el Duke 250 veya CB 250 gibi daha kaliteli marka motorlara yönelirsen daha memnun olursun.

Bajaj Pulsar N250 deneyebilirsin. 7 bin km kullandım, kullanmaya devam ediyorum ve memnunum. Özellikle farları geceleri araba farı kadar net aydınlatıyor diyebilirim, gece sürüşlerinde hiç problem yaşamazsın. Tabii dominar kadar performans alamazsın.

Bütçen varsa 2. el Duke 250 veya cb 250 gibi daha kaliteli marka motorlara yönelirsen daha memnun olursun.

Hocam bajaj dominar 250'yi 9000km kadar kullandım. Gerçekten dominarla yiyemediğim motor sayısı yok gibi bir şeydi. KTM Yamaha grubunu alamıyordum bir tek. Bana biraz daha performans odaklı bir şey lazım. Birazdan da dominar 400 satışına gideceğim gibi.