Uranos

Üstün
Yer
Adana
2000-2010 yılları arasında Türkiye’de popüler olan apaçiler ve apaçi tıraşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu konuyu okuyup o dönemlerde yaşayan varsa bir şey sormak istiyorum, gerçekten böyle tipleri sokakta görüyor muydunuz yoksa öyle abartılan kadar yok muydu?

AF19F97A-ED0E-4E25-8D47-FC9B7798C499.webp
9FCFAF05-D847-46A7-ABA4-1D98FCC28BC6.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece o yıl aralığında değil, 2020'ye kadar her dışarı çıktığımda az çok görüyordum. İkinci fotoğraf kadar abartılı bir tarza denk gelmedim.

Bunların çevreye pek zararı yoktu. İyilik meleği olduklarından değil ama toplum tarafından kabul görmedikleri için öyle rahat asıp kesemiyordu çoğu. Şimdiki maymun kırmalarından daha iyi oldukları kesin.

Bana garip geliyor ya, eğlencelerine bir şey diyemem ama hiç mi dış görünüşlerini önemsemiyorlar? Günümüzde böyle birini sokakta görsem dalga geçerim içimden. :D
Tabi kimseye de bir zararları yoktu, günümüzde ki tas kafalı kekolar gibi mafyacılık oynamıyorlardı.

Kendi halindelerdi, müzik ve dans ile uğraşıyorlardı, stilleri vardı.

Ama en önemlisi hırtlar kadar tehlikeli, insanlığını kaybetmiş insanlar değildi. Zaten bu modaya takılıp gidenlerin şu anki hallerini görseniz tanıyamazsınız. Bizzat tanıdığım bir abi var, işinde gücünde ailesiyle yaşıyor. O dönemleri sorduğumda "kendi halimizdeydik, kimseye bulaşmazdık ve bir bakıma sanat bile yapıyorduk." demişti. :LOL:

2000-2010 yılları arasında Türkiye’de popüler olan apaçiler ve apaçi tıraşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu konuyu okuyup o dönemlerde yaşayan varsa bir şey sormak istiyorum, gerçekten böyle tipleri sokakta görüyor muydunuz yoksa öyle abartılan kadar yok muydu?

Eki Görüntüle 217441Eki Görüntüle 217442
Son dönemlerine yetiştim ama sonradan tanıştım kendileriyle. Şu anki tas kafalara bin basarlar. Müzikleri bile var. :d