Experiyes Çalışkan Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 16 Nisan 2025 #1 Altyapı Sorgulama sitesinden sorgulama yaparken apartmandaki diğer dairelerde bir iş emri bulunmuyor. Fakat kendi dairemde bir iş emri var. Bu iş emrinin ne için olduğunu nasıl öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Altyapı Sorgulama sitesinden sorgulama yaparken apartmandaki diğer dairelerde bir iş emri bulunmuyor. Fakat kendi dairemde bir iş emri var. Bu iş emrinin ne için olduğunu nasıl öğrenebilirim?
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.574 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.146 16 Nisan 2025 #2 Kullandığınız servis sağlayıcısı veya altyapı sahibi firmadan öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 16 Nisan 2025 #3 Kendi ISS'in ve o ISS'e atanmış TT görevlileri dışında kimse bu bilgiye erişemez. Artı 0 Eksi
KS KS Experiyes Çalışkan Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 16 Nisan 2025 #4 onur kaya dedi: Kendi ISS'in ve o ISS'e atanmış TT görevlileri dışında kimse bu bilgiye erişemez. Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıyorum, müşteri hizmetlerine sordum bir cevap alamadım. Bir cevap nasıl alabilirim peki? Artı 0 Eksi
onur kaya dedi: Kendi ISS'in ve o ISS'e atanmış TT görevlileri dışında kimse bu bilgiye erişemez. Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanıyorum, müşteri hizmetlerine sordum bir cevap alamadım. Bir cevap nasıl alabilirim peki?
O onur kaya Uzman Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 273 Çözümler 1 Beğeniler 88 16 Nisan 2025 #5 Experiyes dedi: TurkNet kullanıyorum, müşteri hizmetlerine sordum bir cevap alamadım. Bir cevap nasıl alabilirim peki? Genişletmek için tıkla... O tarz büyük operatörlerden cevap alamazsınız. Artı 0 Eksi
Experiyes dedi: TurkNet kullanıyorum, müşteri hizmetlerine sordum bir cevap alamadım. Bir cevap nasıl alabilirim peki? Genişletmek için tıkla... O tarz büyük operatörlerden cevap alamazsınız.