Apartman dairesinde köpek bakmak hem size hem canlıya hem komşulara eziyet. Hayvan özgürce gezmek toprağa basmak istiyor siz betona hapsedeceksiniz. Temizliği falan ayrı dert. Komşunun biri almıştı gece durduk yere havlaması, temizliğine dikkat edilmemesi. (Kapının önünden de geçilmiyordu.) Zar zor attırdık o günden beri köpek beslemek yasak. O yüzden apartmanda köpek bakılmaz komşularınız şikayetçi olursa evsiz kalabilirsiniz.

Son düzenleme:
Apartman dairesinde köpek bakmak hem size hem canlıya hem komşulara eziyet. Hayvan özgürce gezmek toprağa basmak istiyor siz betona hapsedeceksiniz. Temizliği falan ayrı dert. Komşunun biri almıştı gece durduk yere havlaması, temizliğine dikkat edilmemesi. (Kapının önünden de geçilmiyordu.) Zar zor attırdık o günden beri köpek beslemek yasak. O yüzden apartmanda köpek bakılmaz komşularınız şikayetçi olursanız evsiz kalabilirsiniz.
Aynen oyle aga bahceli evdeki kopek en mutlusu zaten. Kopege evde bakilmasina bende karsiyim hayvanin dogasina aykiri. Kedi evde bakilir bak onlar adapte oluyoe da kopek enerjik baya onu 4 duvara hapsetmek cok sacma

Ben apartman için köpeklerin uyumsuz canlılar olduklarını düşünüyorum. Önerim direkt açık alanda bakamıyorsanız almamanız yönünde. Köpek dedin mi akla ses gürültü gelir zaten. Havlaması ve koşturup oynaması lazım o hayvanların. Bu eylemler apartman yaşantısına pek uygun değil ses ve yaratacağı gürültü açısından.

Katılıyorum köpek için bahçeli ev lazım apartmanda dert. Hayvana da eziyet.

Border Collie apartmanda beslenebilecek köpek değil. O köpeğin akıl oyununa, sosyalliğe ve yorulmaya ihtiyacı var. Küçük ırklar en mantıklısı. Golden evde olsa bile onun tuvalet eğitimi çok kritik. Tuvalete yaptıramazsan ve pede alıştırırsan 2 günde bir bez değiştirirsin. Tuvaletini dışarda yaptırmak için ise günde 3-4 kez dışkılama için dışarı çıkmalı. Sabah 6-9 / öğlen / akşam gün sonuna doğru. Ki akşam çıkarıldıktan sonra besin verilmemesi lazım.