theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selam. Apex 7 TKL klavye kullanıyorum fakat çoğu renkte 4 adet tuşun rengi farklı yanıyor. Telefondan konuyu açtığım için çok uzun bir şekilde anlatamayacağım maalesef fakat aşağıya fotoğrafları çektim örnek olarak.

IMG_0432.webp

IMG_0431.webp

Bunlar sadece sarı ve pembe için olanlar, diğer renklerde de benzer sorunlar yaşanıyor. Neden oluyor bilmiyorum bunu merak ettiğim için bu konuyu açıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Apex 7 TKL klavye kullanıyorum fakat çoğu renkte 4 adet tuşun rengi farklı yanıyor. Telefondan konuyu açtığım için çok uzun bir şekilde anlatamayacağım maalesef fakat aşağıya fotoğrafları çektim örnek olarak.

Eki Görüntüle 136616

Eki Görüntüle 136617

Bunlar sadece sarı ve pembe için olanlar, diğer renklerde de benzer sorunlar yaşanıyor. Neden oluyor bilmiyorum bunu merak ettiğim için bu konuyu açıyorum.

Sag alttaki SteelSeries tusuna basili tutunca da mi ayni sekilde oluyor

Yazilimsal bir hata olabilir o zaman, butun yazilimi silip bastan yuklemeyi deneyebilir misiniz?
Hocam yazılımsal olacağını pek sanmıyorum neden derseniz steelseries uygulamarında ki yapılan ayarlamalar uygulamaya kayıt olmuyor direkt klavyeye kayıt oluyor. Son hangi ayarı yaptıysanız üstüne format atsanız bile aynı ayarlar kullanılmaya devam ediyor. Yazılımsal olacağını da pek sanmıyorum sil yükle yapmıştım.