yuopo67

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Genelde Apex Legends oynuyorum ve gördüğüm kadarıyla birçok PRO oyuncu gamepad kullanıyor. Ben de hem FPS hem de hikâye oyunları için bir gamepad almak istiyorum. Araştırdığımda en çok GameSir Cyclone 2 (3.999 TL) ve GameSir G7 Pro (5.999 TL) öneriliyor.

Kullanan arkadaşlar varsa, aradaki fiyat farkına gerçekten değer mi? Alışma sürecime veya performansıma belirgin katkı sağlar mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Farklı önerilere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim'li oyunlarda gamepad tam bir eziyet. Hikayeli oynayacaksan evet al ama onunla Pro gibi FPS oyunu oynama hayalin varsa şimdiden çöpe atabilirsin.
Hem hikaye oynarım hem FPS oynarım diye düşündüm ama anlamadım pro olanlar nasıl o kadar iyi oynuyorlar yani belki bende kendimi geliştirebilirim diye düşündüm. Daha önce PS5'de oynamıştım gerçekten baya zordu.

Cyclone 2 yeterli olur, fiyat farkına da değer.
Teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba,

Genelde Apex Legends oynuyorum ve gördüğüm kadarıyla birçok Pro oyuncu gamepad kullanıyor. Ben de hem FPS hem de hikâye oyunları için bir gamepad almak istiyorum. Araştırdığımda en çok GameSir Cyclon'e 2 (3.999 TL) ve GameSir G7 Pro (5.999 TL) öneriliyor.

Kullanan arkadaşlar varsa, aradaki fiyat farkına gerçekten değer mi? Alışma sürecime veya performansıma belirgin katkı sağlar mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Farklı önerilere de açığım.

Güncel olarak G7 Pro kullanıyorum. Gerek verdiği hissiyat gerek özellikleri ile mükemmel bir gamepad. Cyclon'e 2 de memnun edecektir ama.