Niyeyse Apex Legends'a girişesim var, bayağı ilgimi çekiyor onanış olarak. Sizce oynanır mı? Akitf oynayan arkadaşlar varsa oyunun güncel hali nasıl şu an? Başlamaya değer mi?

Hocam normal oyundan zevk alabilirsiniz ama ranked kısmında diamond sonrası sadece hileler var ama zevkli oyun hızlı şeylere alışıksanız zevkli gelir.

Üstelik sezon sıfırlandığında Gold olsanız bile karşınıza oyunun 1.si gelebiliyor :D

Sezon 8den beri oynarım ama artık oyun öyle bir hale geldi ki ne ranked ne pubs oynanmaz. Her karaktere aşırı mobilite verdiler yetenekler aim becerisinin önüne geçti. Arc raiders çıkınca sildim onu öneririm.

Evet, oyun gerçekten hızlı. Birkaç maç dene bence. Eğer alışırsan çok keyif alacaksın. Merak ettiklerin olursa yardımcı olabilirim.

Aslında oyun geçen seneye kıyasla daha az içerikle başladı ama güncel durumda oyunu kötü etkileyecek bir içerik barındırmıyor. (Karakter güncellemeleri vs.) Hatta yeni gelen oyuncular için oyun biraz daha basit diyebilirim.

Son düzenleme:
Eşleştirme rezalet. Bu oyun sen oynarken takımında 2 kişinin iyi olmasına bakıyor. Bana genelde daha 100 leveli geçmemiş adamlar geliyor. Maça bir bakıyorum ben 2-4k arası dmg yapmışım rakibimdeki en yakın 1k anca vurmuş. Uzun süredir oynayan birisi olarak saldım oyunu. İlk defa oynayacağın için seni rahatsız eden tek şey karşına iyi oynayan gelebilir o yüzden sıkıntı çekersin.

Apex yerine The Finals daha oynanabilir gibime geliyor. İkisi de hızlı oyunlar ancak Apex'i hem normal hem telefonda oynadım, hilesi çok sinir bozucu ve konsol oyuncularıyla eşleştiriyordu (The Finals'da aynısını yapıyor da o kadar değildi.)

Son düzenleyen: Moderatör: