Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.744 Çözümler 9 Beğeniler 2.675 Yer KKTC | Gazimağusa 15 Ekim 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi, Xbox Series S üzerinde oynadığım hesabımın ilerlemesini bilgisayara aktarabiliyorum sanırım ama nasıl yapacağımı çözemedim.
Sorum başlıktaki gibi, Xbox Series S üzerinde oynadığım hesabımın ilerlemesini bilgisayara aktarabiliyorum sanırım ama nasıl yapacağımı çözemedim.
Çözüm adios 15 Ekim 2024 Bilgisayarda EA üzerinden Apex'e gireceğin için, EA Play hesabında oturum açarken XBOX giriş seçeneği ile girersen bağlayabilirsin.
Bilgisayarda EA üzerinden Apex'e gireceğin için, EA Play hesabında oturum açarken XBOX giriş seçeneği ile girersen bağlayabilirsin.
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 15 Ekim 2024 #2 Bilgisayarda EA üzerinden Apex'e gireceğin için, EA Play hesabında oturum açarken XBOX giriş seçeneği ile girersen bağlayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Bilgisayarda EA üzerinden Apex'e gireceğin için, EA Play hesabında oturum açarken XBOX giriş seçeneği ile girersen bağlayabilirsin.